Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.956
Поени од реакции
73.800
Ni Pobeda nemozeme da ja tepame u p.m. Mora da se menja se od koren vo Vardar. Vaka vise ne ide! Dajte da kreneme vostanie :)
Moze utresniot revans ke bide presvrtnica ili USTE POGOLEMI SRAMOVI??

GEORGIEVSKI

BRAGA BOJOVIC PERENDIJA SEKULOVSKI

STJEPANOVIC DESPOTOVSKI PEEV MILOSAVLJEV

SAVIC KOSTOVSKI

VARDAR THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nozo.mk

Ultras Karpos Boys
Член од
6 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
18
abe do mene e nesto sto nemozam da vlezam na www.komiti-forum.tk ili nesto do forumot e problemot.
inace denes vardar-pobeda 0-0

UPRAVA PEDERI!!!
Има проблем нешто ако го отвораш преку Internet Explorer.Иди преку Mozila а ко јави еррор стисни рифреш и ке го отвори

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Епа доста е....кај да отидеме сме тепани,ова е крајот,одма да се исфрлат и Ренова и Шкендија и Башкими од лигата...па сите клубови ги тепаат...и сега пак ќе ги казнат неверојатни 2 меча без публика и после пак боксови...
....на сите ќе ви порачам Вардар нема никогаш да згине ние сме најсилни тогаш кога сите не потценуваат

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Епа доста е....кај да отидеме сме тепани,ова е крајот,одма да се исфрлат и Ренова и Шкендија и Башкими од лигата...па сите клубови ги тепаат...и сега пак ќе ги казнат неверојатни 2 меча без публика и после пак боксови...
....на сите ќе ви порачам Вардар нема никогаш да згине ние сме најсилни тогаш кога сите не потценуваат
videte znas sto ke vi kazam....treba ednas da se zberat site navivacki grupi ama treba stvarno....ne samo da se pisuva po forumo treba ama nisto ne biduva....neka se zatvori taa omraza megu navivackite grupi barem na malce vreme za da im pokazame na Albancite sto sme.....jas sum od strumica se molam na gospod da se vrati belasica vo 1 liga i da igrame so siptarive....ke imame kontakt eden den si iskrivenite faci....daj boze da ima mnogu navivacki grupi so nas....ne biduva veke ni ja kradat drzavat eejjj...mora da se prezema nesto...koj e so mene

Член од
9 април 2007
Мислења
1.277
Поени од реакции
977
а истите тие екипи се незадоволни и прават иницијатива за да го бојкотираат првенството:ban?: ,па пи*ка ли му материна,тепаат,не ги казнуваат па на крај краева и се закануваат па у курац што сакаат бе:toe:
досега вардар е можеби и најтепан клуб во историјата на мак фудбалот кај и да гостува кај албанскиве екипи мета е...до кога вака незнам?е сега само не ми е јасно зошто управата не повлекува некои радикални мерки?

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
е сега само не ми е јасно зошто управата не повлекува некои радикални мерки?
Money money money, must be funny in the rich mans world.... Чика Браца опрао своје милионе... боли њега кита за Вардара... Он је фан Партизана...

Епа пуши пичкоооооо!!!!! :pusk: Како би ги тепал сите тие од управа ух... ама не можам, ја сум сам, они се многу...

Член од
28 февруари 2007
Мислења
82
Поени од реакции
0
Imase ultimatium do uprava da svikaat sobranie do kraj na polusezona, polusezonata zavrsi i bokotot pak se aktivira toa zaci deka na pocetokot na vtorata polu sezona moze da ocekuvate poradikalni merki od nas a od uprava ke vidime....

VARDAR E GORDOSTA NASA, A NE IGRACKA VASA

UPRAVA ODI SI!!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.956
Поени од реакции
73.800
Pa vreme bese so poradikalni merki. Ima cel gradski da go palime ako treba. Inace Jorge ke potpisuval za Zvezda zimovo. VARDAR SAMPION!!!!!!!!!!!!

Член од
9 април 2007
Мислења
1.277
Поени од реакции
977
леле абе значи управата на вардар ти е....кога ќе си мислам не може полошо...е да ти можело.Играчите на вардар кој се позајмени цементара Тиаго и зеКарлос ги повлекува од цементара,но не за да играат за нив туку да им ги даде на шкендија :devil2:

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
леле абе значи управата на вардар ти е....кога ќе си мислам не може полошо...е да ти можело.Играчите на вардар кој се позајмени цементара Тиаго и зеКарлос ги повлекува од цементара,но не за да играат за нив туку да им ги даде на шкендија :devil2:
E toa ti e Vardar stapuva vo sojuz so Skendija,najverojatno i ke si dadat bodovi na toj sto mu treba

Kajgana Shop

На врв Bottom