Епа брат ако сте со тимот и во добро и во лошо тогаш не треба да има бојкот. Навивајте иако тимот е во лоша состојба. Сите навивачи прават така кога тимот не игра убаво, и право бојкот.BOJKOT BOJKOT brate ne moze oni kurot da si igraat so Vardar, nekoj si Braco da si go puni Djebot a nie da se dereme tamu, zatoa nema navivanje i voopsto nema lugje.
Малчеок, што ти знаеш за Вардар и за Комити и за навивање?Епа брат ако сте со тимот и во добро и во лошо тогаш не треба да има бојкот. Навивајте иако тимот е во лоша состојба. Сите навивачи прават така кога тимот не игра убаво, и право бојкот.
Ако сте славните комити навивајте и во зло.:wink:
Ок бе братко не се нервирај право.Малчеок, што ти знаеш за Вардар и за Комити и за навивање?
Си воопшто фан на Вардар? НЕ! Епа те молам не го пикај носете онаму каде може некој да ти стави штипка и да те штипне, иако не си од Штип.
Вардар пати од нарциосидни профитери, што е второ ниво на дебилност после “образ-ѓон“ профитери.
Затоа тргни се на страна, и остави ги Комити да ја водат политиката која сметаат дека е најдобра. Можеби не е најдобра, ама за разлика од други навивачки групички во МКД тие барем прават нешто. Што не може да се каже за ниедна друга група во државата. Ни спортска, ни политичка.
Ама ти со сила сакаш да кажеш дека си мутав. Еве вака ќе пробам да ти објаснам... Да речеме, ти имаш девојка, и ја сакаш безусловно и безрезервно, ама она цело време те вара со други момци. И викаш еднаш, два пати, три пати дека ти е тешко и дека не ти се допаѓа тоа што ти го прави. Е сега ти имаш две опции, ќе ја здрвиш од ќутек, или ќе ја оставиш. Тебе ти е попаметно да ја оставиш, како и нас.Ок бе братко не се нервирај право.
Вие рековте дека и во зло и во добро сте со клубот, ама по се изгледа не е така. Ама ај не се замарам јас со тоа ваша работа.:helou:
Вардар има подобри поединци од Работнички. Предноста на Работнички не е клупата, туку фотељата. Пари има, Вардар нема. А парите се главен предуслов за се` во светот, вклучувајќи го и фудбалот.Jas iako sum za rabotnicki,realno gledano Vardar ima slicen tim po kvalitet so Rabotnicki,samo razlikata e vo toa sto Vardar nema bas silna klupa.Inace ima dobri igraci posebno Despotovski i onoj srbinot mislam Milosavljev bese.
Pozdrav