Стопанска банка - кредити, депозити...

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Новиот производ на Стопанска банка „12/13 орочен депозит“ нуди уникатна придобивка за клиентите, односно за орочување на 12 месеци, банката пресметува екстракамата за 13. месец.

Стопанска нуди промотивни камати од 10 проценти годишно за депозити во денари или 5,7 отсто годишно за депозити во евра орочени на 12 месеци со месечна капитализација на каматата. Промотивниот период ќе трае до 31 октомври годинава. Овие каматни стапки се гарантирани за целиот период на орочување.

Новиот производ на Стопанска банка „12/13 орочен депозит“ нуди уникатна придобивка за клиентите, односно за орочување на 12 месеци, банката пресметува екстракамата за 13. месец.

Стопанска нуди промотивни камати од 10 проценти годишно за депозити во денари или 5,7 отсто годишно за депозити во евра орочени на 12 месеци со месечна капитализација на каматата. Промотивниот период ќе трае до 31 октомври годинава. Овие каматни стапки се гарантирани за целиот период на орочување.

Ti da ne si portparol na Stopanska Banka?Taa banka e najbanditskata banka sto sumja videl vo MK,duri i TAT e gola voda :vozbud:.Do pred 2.5 godini ja primav platata na smetka vo SB,ne ja podigav po 3 meseci taka da se nasobiraa po 30.000 denari i na taa sum jas dobivav samo 1.5 pozitivna kamata.Ednas sum zaboravil da vnesam pari za eden cek,od 22 do 1-vi vo mesecot na 1200 denarski cek mi bapnaa kamata od 108.5 denari i sega ti mi ja falis taa banka.Imam i uste da ti pisuvam,za VISA kartickata sto ja zedov preku SB a sega doma sobira prasina,da ne im go odzemam vremeto na forumdziite neka si go kazat i tie svoeto mislenje?

Мара брату..не му сум портпарол...
Еве во дел Економија на форумов презентирам една новина која ја нуди пдредена банка...што генерално сметам дека е добра (за новината мислам)..
Иначе и јас не се змарам со СБ....:smir:

Па ова и не е нешто нов истото го нудеа и минатата година, а поради конкурентите се одлучија и оваа. Иначе убаво ќе биде да ги најдеш и напишеш провизиите што ги земаат така ќе биде поинтересна темава.

Можеби, ама ако земеш од кај нив кредит или ОК не дај боже, ќе сватиш од каде им се средствата за каматата.:nesvest:

OKej kreditot e samoubistvo od zaseda :)
ne e samoubistvo
tie se posteni sakaat da ti pomognat pa nema narodot pari i oni se dobrodusni i sakaat da pomagaat
leleeeee lelee so se ima kredit
imam eden drugar zema ok kredit okolu 80 000 den
hehehee covek mesecno plaka samo kamata okolu 1500den a plus rata za vrakanje
a samo ako go skaknes mesecot i ne platis pa si ja naebal do kraj
nema vadenje od kalta vnatre si cel civot za mocani 1400evra
rob ke im stanes
ccccc
a kamatata sto ja davaat od 10%vo denarska protiv vrenost ne e losa
a i site banki ja davaat skoro taa
ima edna banka dava i 12% ne sum siguren dali bese moznost ili taka nekako

Стопанска банка имаат убави и розеви реклами...како целофанче од бонбонче. А кога ќе го лапнеш и ќе ти влезе...си го ебал ежот. Поготово со ОК кредит. Убаво рече korka, нема вадење од калта после, внатре си цел живот.

Ако си ептен во зорт и ти притреба за еднократно да се прикрпиш, океј, ќе ти заврши работа, ама одма враќај ратите за цел долг, без повторно да се лажеш да се задолжуваш. Инаку...си го јадел. А земање на ОК кредит чисто од куртозаија демек "абе ќе ми се најде кога ќе сакам нешто да си купам и да го отпплаќам на рати" е еднакво на самоубиство.

Сите што ги познавам викаат "им должам уште толку и толку, да соберам да им ги вратам сите топтан и ајт, да не ги гледам, никогаш повеќе".

Cekajte sega covekot napisa za kamatite sto gi davaat a ne za kreditite jas barem do sega ne vidov banka da dava tolku mnogu kamata za evra 5.7 ajde da ti go zemat i toj 13 mesec pak e mnogu vo sporedba so drugite banki
A aj objasni go ova .... Иначе убаво ќе биде да ги најдеш и напишеш провизиите што ги земаат така ќе биде поинтересна темава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom