Македонката Даница чита "Голи вести"

gramat

click here to continue
Член од
23 јуни 2007
Мислења
340
Поени од реакции
8

Завчера, во шоу-бизнис емисијата "Ред карпет" на хрватската телевизија "Нова", во контекст на новата рубрика "Голи вести", сплитската пејачка која по мајка е Македонка, Џана (Даница) Апостолски, ги покажа своите адути, пренесуваат хрватските медиуми. Атрактивната пејачка, а сега и водителка, ги кажуваше актуелните озборувања во Хрватска, некаде околу полноќ. По секоја таква вест таа соблекуваше по едно парче облека и на крајот остана само по секси гаќички.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Замисли Ленче Смилевска да чита голи вести кај нас :)

Стварно бе, која е најпогодна презентерка за да испрезентира репрезентативност? Да ја врати љубовта према вестите кај нашиот народ? Која ќе има храброст? Шо мислите?

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Замисли Ленче Смилевска да чита голи вести кај нас :)

Стварно бе, која е најпогодна презентерка за да испрезентира репрезентативност? Да ја врати љубовта према вестите кај нашиот народ? Која ќе има храброст? Шо мислите?
Татјана Стојановска(поранешна Груевска):hump:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.712
Поени од реакции
22.675
Ја гледав на новатв , искрено очекував да ги соблече и гаките:toe:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Татјана Стојановска(поранешна Груевска):hump:
Ја пишав прво, ал реков да се држам до тетка Ленче... :)
И алфа вести имаат една оштра.

Може како најава на вести наместо досадна шпица да оди "You can leave your hat on" или "Дај мало танге сестро".

Незнам зошто ама мислам дека во скоро време ќе има интервју нечие во Вест или Свет каде наша позната манекенка ќе одговата на "шпекулациите" за понудата да води Голи Вести на некоја наша позната телевизија. Одговорот ќе е во фазон: За нити едни пари на свет не би го направила тоа.:smir:

Јеботе, мора да одам некаде на одмор... :)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Колку би било секси Анета Додевска да го прави ова додека ги презентира Економските Вести....лудило:drk:

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Колку би било секси Анета Додевска да го прави ова додека ги презентира Економските Вести....лудило:drk:
Me likey-like :vozbud:
Или Мелита во Ексклузив (или како и да беше) да ја води емисијата така :drk:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Me likey-like :vozbud:
Или Мелита во Ексклузив (или како и да беше) да ја води емисијата така :drk:
Јас би рекол онаа што ја воде дневната емисија....со долгите нозе(Јована мислам дека се викаше):drk::drk::drk::drk:

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
5.994
Поени од реакции
24.431
Јас би за Ведрана и Медрана. Да видиме дали сонцето ќе изгрее во 4 часот петнаесет минути и триесет и пет секунди. А не ме чуди што е Македонка. Кога ќе се помине Ќафасан, Деве Баир или Табановце фишбајнот самиот одлетува.

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Јас би за Ведрана и Медрана. Да видиме дали сонцето ќе изгрее во 4 часот петнаесет минути и триесет и пет секунди. А не ме чуди што е Македонка. Кога ќе се помине Ќафасан, Деве Баир или Табановце фишбајнот самиот одлетува.
:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom