- Член од
- 31 јули 2008
- Мислења
- 2.065
- Поени од реакции
- 666
Ne be Mortality zakon se ,najzakon black metal svirat deckite....pozzzzzz hahahaАбе ако си од ПП тогаш требаше да ги спомниш ССМ(СПИРИТУАЛ ШИТ МЕН)ХАХ:pos2:
Ne be Mortality zakon se ,najzakon black metal svirat deckite....pozzzzzz hahahaАбе ако си од ПП тогаш требаше да ги спомниш ССМ(СПИРИТУАЛ ШИТ МЕН)ХАХ:pos2:
Да бе, и корпспејнтот им е закон:nenene:Ne be Mortality zakon se ,najzakon black metal svirat deckite....pozzzzzz hahaha
Е од кај кур најде морталити блек метал па тиNe be Mortality zakon se ,najzakon black metal svirat deckite....pozzzzzz hahaha
Дедикејтед се od 2001 значи 7 години .Од сите овие наведени бендови нема ниту еден кој има барем 5 години постоење, а на сметка на овие бендови се заборавени бендови како Сињак, Санаториум, Холокауст, Орион, и манијаците Нихилист
ДФЛ може прават веќе чуена музика, излитена, неинтелегнта, наречете ја како сакате, ама верувајте дека нема попосветен бенд од нив во она што го работат, се гледа дека ептен се трудат. Јоки Дфл се баш онака океј бенд
Лесно и едноставно..Мешуга, добро сервирана поента
Иначе, јас сите што ги познавам ме убедуваат да ги откажам ДфЛ и засега никој не успеал да ме замисли за нивната неинтелигенција, плагијаторство или гејство. Сите се вадат на некои банални моменти како девојчињата што трчаат по нив, лукзусноста на изданијата и што знам јас што. Да, да, многумина префрлаат како ДфЛ биле дечиња на чорбаџии, па можеле да си дозволат врвна продукција.Не знам што ќе слушнам следно, можеби членовите ја потплаќаат неколку-стотната публика што постојано ги прати на настапи? Преку клит од вакви патетични муабети. Жими се, понекогаш мислам дека лајнава се плод на некоја глупава завист.
Туку да ве питам бе деца, како можам да ги набавам изданијата на Нихилист?
prvo vreme svirea black-metal beee pa imase neso nedorazbiranja(pred 5-6 god), pa posle mozi se prefrlija na death,ne mi kazuj sega go imam nivniot prv albumЕ од кај кур најде морталити блек метал па ти
мелодик дет се
Имам чуено да , многу ми кажале дека се тапа дека се плагијат .. Ама делот со неинтелигентност ми е НЕЗНАМ...Мешуга, добро сервирана поента
Иначе, јас сите што ги познавам ме убедуваат да ги откажам ДфЛ и засега никој не успеал да ме замисли за нивната неинтелигенција, плагијаторство или гејство. Сите се вадат на некои банални моменти како девојчињата што трчаат по нив, лукзусноста на изданијата и што знам јас што. Да, да, многумина префрлаат како ДфЛ биле дечиња на чорбаџии, па можеле да си дозволат врвна продукција.Не знам што ќе слушнам следно, можеби членовите ја потплаќаат неколку-стотната публика што постојано ги прати на настапи? Преку клит од вакви патетични муабети. Жими се, понекогаш мислам дека лајнава се плод на некоја глупава завист.
Туку да ве питам бе деца, како можам да ги набавам изданијата на Нихилист?
Мешуга, практично искоментира и за мене во еден од погорните постови. Нема да гласам на анкетата од причина што бендовите кои веќе тој ги наведе горе не се вметнати.Оукеј, доста е за ДфЛ. Да се вратиме на изборот на најдобар мак метал бенд