Што носите за на факултет?

• Креатор на темата Креатор на темата Katica
  • Време на започнување Време на започнување
сепак е факултет, не искачање во град па сега миничи деколтиња има разлика во денско и нокно искачање и во шминка и се али фала богу секогаш да сум средена дека нема да одам ко станата од сабалје али во мера и со вкус и тоа ради мене сепак идам таму на предавања а не на кршам кичми на колешки и да ми прават место другари:pipi:

Облеката и не е толку битна, али има едно правило: Никогаш не носам тетратка и молив.
Јесда викаат будалиот памти, паметниот пишува - ама ако е така, како ќе си го подобруваме памтењето?

Секад фармерки,маички/блузони и патики..:wink:

првите три години по кежуал се носев, баш ко прва студентка, фармерки убава маица менѓуши ќе ставев уредна и дотерана но не нашминкана,

веќе четвртата година, а поготово кога станав апсолвент се носев малку поинаку и одев нашминкана но во границите на нормалата!

но искрено по факултет сретнвуав девокјки кои ептен се дотеруваа како за на свадба, диско клуб и со многу јака шминка, се носеа толку провокатвно што беше крајно невкусно и недолично, единствено заради тоа го почитувам Фон бидејќи таквиот проблем го решил со унифромирање на студентите во пристојни и малку поформални одела што личи и приличи за еден студент а не ова женските градите ги истакнуваат и така одат пред професор и се шетаат низ факултет срамота!

Обично...маичка и панталонки,ама вчерашниот ден не можев да поверувам што гледам...19 годишна типка(дали и така можам да ја наречам)како се беше облекла:uvo:црна долга сукна,штикли,со натрупана плава сенка на очите црн лак на ноктите,и неколку чудни ланчиња околу вратот,па добро бе каде се наога таа,ајде некој ке рече гледај си за себе не за другите ама стварно таа појава нема шанси да не ја забележиш а кога ке ја погледнеш ке се уплашиш(колешка ми е)па дури и до мене седна:ija:

Фармерки во комбинација со блуза или кошула, патики, и шминка која не се познава многу :)

Ја идев у гумени опинци и кожа од мечка.
Ама тоа беше друго време.
И не ми беше битно дали е чколија,факултет или плажа.
Стандард си бев.
Сега немам пари ни за бунда од овца .... какво време дојде.

Фармерки со блуза, кошулка или џемперче и нормално патики, ташна и шминка. Не можам да се замислам со штикли на факултет.:toe:

Фармерки, пристојна блуза или маичка и патики или балетанки. Некогаш може да ставам пудро, ама почесто не ставам:) Незамисливо ми е со штикли и шминка да одам на факултет. А и најважното го заборавив - очила за сонце обавезно носам;)

na fakultet nosev:p

knigi.jpg

Себеси се носам на факултет. Иако последниов семестар доста ме мрзеше да се довлечкам до факултетот.

Не се замарам што носам на факултет. Најчесто фармерки и некоја маица или кошула на кратки ракави. А кога е потопло обавезно три-четврти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom