Што носите за на факултет?

• Креатор на темата Креатор на темата Katica
  • Време на започнување Време на започнување
што ке ми дојде,некад фармерки некад трењерки,спортски маички капчиња патики,во главно тоа не обрнувам многу внимание за на факултет како сум облечен

Не се средувам особено нешто за на факс, онака школски спортски стил да речам, на крај краева на факс одам, а не во град.:pipi:

Тренерки, сакоа не. Боите дали се слагаат појма неам пошо не ги распознавам сите убаво. Сеедно чим ме викаат за излагање другарите значи воглавном сум нормален.

kako koga..vo zavisnost od toa kolku mi se spie..ako imam fora 10 min da se spremam..farmerki bluzicka patiki....ako iam sila porano da stanam...znam i da se "poddoteram" ..pod ova "poddoteram" ne podrazbiram isto ko u disko sto odam...ali cizma na mala stikla..baletanki poelegantni pantaloni itn itn..:toe:

kako koga..vo zavisnost od toa kolku mi se spie..ako imam fora 10 min da se spremam..farmerki bluzicka patiki....ako iam sila porano da stanam...znam i da se "poddoteram" ..pod ova "poddoteram" ne podrazbiram isto ko u disko sto odam...ali cizma na mala stikla..baletanki poelegantni pantaloni itn itn..:toe:

И ќе те најдам на ја факс и ке ти растурам и шминка и све...

On topic најчесто фармерки, маица и дуксер, али некад знае да ми фифне и да дојдам у кошулица, џемперче и Љеп парфем (пошо и тоа се НОСИ).

А од опрема - тенкот на паркинг, зољата на пријавница ја оставам пошо е многу приметлива, а дезертот, катаната и хеклерот си ги носам со мене за секој случај. Ласерскиот наведувач за артилерија ми е у моб, така да не се приметува.

Од опрема, книга од 1300 страни заедно со ранец, или кога сум поасално облечен ташна (кожна хахаха).

Фармерки блуза и патики едноставно е за нас маскиве како овде така онде

униформа:smir:

Пред тоа мразев униформи, но откако почнав на факултет да носам сватив дека е далеку подобро да се носи униформа отколку секое сабајле да размислуваш што да носиш, дали е во ред комбинацијата, да не ќе ми е ладно...
Вака зимаш униформата и ако е ладно само јакна носиш и тоа е тоа.

celosno go podrzuvam razmisluvanjeto na rossonerka, zatoa sto na fakultet se odi nesto da se nauci, a ne odime na modna revija. jas koga studirav ne se nosea uniformi, ama za na falkutet sekogas se oblekuvav so farmerki i paticinja i nekoja jakna vo zavisnost od vremenskite uslovi.

Јас, носам супер тесни sexy маички, иако ова изглеа малце gay, далеку од тоа е. Ми одговараат, бидејќи на тој начин можам да го истакнам моето супер градено тело. И така кршам кичми на сите мои колешки, и сите колеги ми праат место кога поминувам, што значи добивам голема почит. Зошто голема е предноста кога имаш нешто што сите други толку го сонуваат, и срамота би било да не го истакнеш тоа. И после ќе рече некој нее се во мускулите! :pos2::pos2::pos2:

Jeans,kosulka ili jemperce patika adidas i paltence dolgicko i posle eden bel mantil se zakopcuvas i gledas i so ne sakas da vidis :nesvest:

се облекувам најнормално за на факултет не претерувам не носам премногу длабоко деколте никогаш не се случило да носам минич и ептен висока штикла
најчесто фамерки маички некоја ниска кондура ташна секогаш и каиш на мене почесто
исто така пантолони кошула пониска штикла ставам и накит се во границата на нормалата ништо пренападно за очи

Фармерки со кошула и патики/балетанки.
Туника со хеланки и балетанки/ниски штикли.
Ташна така куфереста и некое сребро или бижутерија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom