Најдобар рапер кај нас?

• Креатор на темата Креатор на темата Грмуш
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар мак. рапер-група

• ЛЕГИЈАТА-Р.н.с

Гласови: 31 36,0%
  • Урбана Димензија-Тони Зен

Гласови: 19 22,1%
  • Единствена опција-Слаткар

Гласови: 8 9,3%
  • Пука Козметика

Гласови: 2 2,3%
  • САФ(легенди се сите)

Гласови: 20 23,3%
  • Нови пелиштарци(Били Ѕвер,НЗС...и др.)

Гласови: 6 7,0%

• Вкупно гласачи
    86
Статус
Затворена за нови мислења.
Врчак и Тони Зен ја срамат Македонската Рап сцена и незнаат да изговорат ни Р од рап.
У тај пакет ќе ги најдете елвир мекиќ и маја саздановска што мислеа дека ќе праат Рнб, македонската маса ќе ги препознае како рап,и на крај ќе се изнасоберат пари.
У анкетава Тони Зен незнам што кур бара.
Болје да си ги стаил, Р.Н.С,Сив Дом, Аго и други поважни личности од македонската хип хоп сцена што допринесоа нешто а не некој селјаци како Тони Зелка да драпаат јајца само за пари.
Он ако е рапер јас сум авион.

Брат се слагам со тебе :helou:
Бај д веј ја сум за РНС,ЛЕГИЈАТА и САФ

САФ, една класа пред останатите, сепак респект и за Легијата, Грин Аут, РНС...

пер неможете да кажете кој е најдобар се е до фкус на чоекот сите се исти се зависи од тоа кој на кого повеке му се свиѓа .... аман веке со вакви теми овој боље од оној овој вс оној

Како и да е, лошо склопена анкета...:tapp: Измешано, турли тава направено...

Далеку дека му е од грешка . Негов избор е и до некаде е во право бидејќи 95% од текстовите се срање :uvo:
Да брат ама тие 5% се зверски...Порано слушав Метал, па народно и сеа рап...и највеке се филмам со рапот...

според мене Р.Н.С и ЛД Пистолеро (green out) и нормално легендите С.А.Ф. :vozbud:

Легијата И Р.Н.С. за тие што рекоа дека не ги знаат еве ви една песна ! :helou:

а МАКЕДОНСКИ СИНОВИ дечките од Прилеп закон се Дејви и останатите а од овие од анкетава тони зен,саф

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom