Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А безболот го даваат на некоја од скопските ТВ? оти едно време даваа на спорт 4 мислам така беше![]()

Абе Cubs оваа година се одлични ама,мислам дека многу тешко да ја поминат Филаделфија која фаќа форма баш у право време,иако сакам да не биде така
ама мислам оти оваа сезона е на cubs, 100 години поминаа со пост, плус замбрано после 35-6 години имаше натпревар без No hit. се надевам дека ништо нема да ги запре

За македонци тешко, многу тешко да најдеш. Јас кај што тренирам со врски сум влезен и сите се американци. Тешко да примат некој, а и да те примат ќе треба да одиш со TeeBall (прво-второ одделение такаХелп :S,Мора некој да ми казе каде има Бејзбол тренинзи во Скопје,пожелно околу Центар се до Кисела Вода ама највазно во Скопје.
)
Абе види. Vermont Lake Monsters имаат донација тука за америчките деца.Хмм а Vermont Lake Monsters кај одржуваат тренинзи и во колку часот ако мозам да дојдам да глеам xD.
А во ново село да не знаеш во колку часот има тренинзи и како се вика клубот и слично за полесно да најдам.
тренинзи врска неам кога имаат.
Фросе, ќе се договорите со Леона неа треба да ја носам на тренинг кај мене да види. Дојдете и двете све ќе ви објаснам.Драган, може кога ќе си послободен да објасниш како се игра бејзболов, правила, позиции на играчите, ова она? Ме интересира ептен, а гледам и другите се доста заинтересирани![]()