Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А безболот го даваат на некоја од скопските ТВ? оти едно време даваа на спорт 4 мислам така беше![]()
Абе Cubs оваа година се одлични ама,мислам дека многу тешко да ја поминат Филаделфија која фаќа форма баш у право време,иако сакам да не биде така
За македонци тешко, многу тешко да најдеш. Јас кај што тренирам со врски сум влезен и сите се американци. Тешко да примат некој, а и да те примат ќе треба да одиш со TeeBall (прво-второ одделение такаХелп :S,Мора некој да ми казе каде има Бејзбол тренинзи во Скопје,пожелно околу Центар се до Кисела Вода ама највазно во Скопје.
Абе види. Vermont Lake Monsters имаат донација тука за америчките деца.Хмм а Vermont Lake Monsters кај одржуваат тренинзи и во колку часот ако мозам да дојдам да глеам xD.
А во ново село да не знаеш во колку часот има тренинзи и како се вика клубот и слично за полесно да најдам.
Фросе, ќе се договорите со Леона неа треба да ја носам на тренинг кај мене да види. Дојдете и двете све ќе ви објаснам.Драган, може кога ќе си послободен да објасниш како се игра бејзболов, правила, позиции на играчите, ова она? Ме интересира ептен, а гледам и другите се доста заинтересирани![]()