Џенаро Гатузо
Pippo per Sempre
- Член од
- 3 јануари 2008
- Мислења
- 2.797
- Поени од реакции
- 38
Koj i da e predlozen VMRO pak ke pobedi na izborite...nema konkurencija tapa se nekako veke cvekinjava

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е ова бе ... имате ли памет ??? На насловот стои Б.Ц .. претседателот на Р.Македонија го именувате со иницијал ц ц ц срамота...
зар е заслужил да му се пишуава името и презимето и тоа многу што му го пишуваат како иницијали:pos2:Што е ова бе ... имате ли памет ??? На насловот стои Б.Ц .. претседателот на Р.Македонија го именувате со иницијал ц ц ц срамота...
Што е ова бе ... имате ли памет ??? На насловот стои Б.Ц .. претседателот на Р.Македонија го именувате со иницијал ц ц ц срамота...
Жими тебе не е срамота..
Ја поштовам институцијата претседател...ама кога тој што е претседател (самиот значи) не ја почитува својата позиција и институцијата во која работи...како тогаш ние да ја почитуваме таа личност а?
ама не сакаш да ти суди одреден судија
Значи кога одиш на суд за некое дело, одиш зошто го почитуваш судот како институција.....ама не сакаш да ти суди одреден судија бидејќи си разбрал дека има на пример швалерка, или дека у работно време оди на пазар да купува компири.
Па си палиш аутото и рикверц дома.
Така ?
По законот, и парламентот има право да го смени Претседателот на државата, а моментално ја има таа моќ.По законот имаш право да бараш изземање на судија доколку постои основа за можна необјективност.
Во британскиот/американскиот правен систем поведението што го споменуваш е доволна причина за автоматско суспендирање на судија.
По темата: забелешката дека БЦ самиот не ја почитува институцијата претседател на Македонија е на место.
Извини ама излеа не ја сфаќаш поентата..за конкретен случај зборвиме..ама аку...
По законот, и парламентот има право да го смени Претседателот на државата, а моментално ја има таа моќ.
Зборот ми беше, колку и да не ми се допаѓа политиката на одреден политичар кој застапува некоја висока функција, од почит спрема државата нема да го ословувам како што ќе ми текне, зошто сепак тоа е државна функција.
Ма дај бе пријателе, немој да ми кажеш дека ДПМНЕ се плаши дали Уставен ќе потпише.Импичментот ако се говори за тоа треба да помине и во крајно независниот Уставен суд, каде нели судиите нема да дозволат тој како лидер на пртијата да доживее дебакл на локалните избори туку тука е посинокот.
Imaj pocit spema institucijata Pretsedatel,pa koj i da e.Narodot go izbral.зар е заслужил да му се пишуава името и презимето и тоа многу што му го пишуваат како иницијали:pos2:
Институцијата Претседател ја почитувам, а лицето Б.Ц. не!!!! Зар е заслужил да се почитува?Imaj pocit spema institucijata Pretsedatel,pa koj i da e.Narodot go izbral.