Новите пакети DUO Extreme од On.net

• Креатор на темата Креатор на темата corba666
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве како иде и на торент. Значи си ги иде 1мб/с download без проблем. Сега несакам да ви правам лиги ама верувајте се исплатело сто се нервирав цели 50 дена за да го добија тоа што сум го сакал

Конечно се свестиа и тие од он нет, само да видиме како ќе се понашаат линковите кога ќе се наточкаат корисници (март-април месец)

Па нели неограничено пишува. А они пак ограничиле на 1TB. Не дека ке ги потросам меѓутоа кога ќе пишува неограничено некабиде неограничено

http://imageshack.us
77011991xy6.jpg

Абе тоа ти се само бројки, мора на услугата нешто да се стави 1ТБ само пишува надмини ги и тие нема да ти биде наплатено или намалена брзината. Само незнам кога ќе потроши некој 1ТБ :). Јас лично до сега максимум 90ГБ сум потрошил.

Го тестираше ли некој интернетот на Игри? Ме интересира како иде латенцијата.

И ја чекам некој што користи duо extreme да каже како иде од rapidshare, megaupload i netload, пошто доста често ги користам.
Или пак, пошто моментално сум на соло 101, ако има некој инфо да каже за солото, дали од оннет прават мучки или што??? Се нешто ми се сомнителни, кога симнувам фајлови од rapidshare, нетлоад.... брзина од 350-400 KB/s постигнувам само рано сабајле до кај 9 саат. Преку ден е катастрофа (60-80 KB/s со многу прекини во симнувањето), така да фајл од 100 мега симнувам цел саат

Види брале не бранам никој но доколку имаш премиум account на сите тие 3 ќе ја осетиш брзината стварно што е, со free user амин вадење брзо од сите 3, rapidshare зависи колку free users има во моментот што вадат па варира брзината, кај мене со free user најбрзо што сум вадел сега е 280kb/s. Megaupload ima лимит на 350кб/с а netload e желка. еве ќе ти кажам еден да тестираш Uploaded.to ако најдеш нешто кај нив вадиш со максимум брзина, јас сум на т-хоме што значи иде до 750кб/с а сега кај овие на дуо ќе иде над 1мб.

Kako mi rece eden drugar vo Germanija ,Ljupce kakav potisak takav utisak pa taka i ovie paketive.

A otkaj da znam moze i televizija ke davaat a?a? ne se znae..........:uvo:

:vozbud::vozbud::vozbud:....ме насмеа од сабајле.на која инфраструктура само ти објасни ми.:pos2::pos2::pos2::pos2:......не можам да престанам да се смеам.
До кога ќе лупаш вакви зелени.
Стварно си за жалење.Пониско од ова не можеше да паднеш

Муабетов е рани куче да те лае , добро бе можеше поголема глупост да лупнеш (простено ти е од Но нет си) сеуште ја користите нивната инфраструктура ама тоа нема везе битно на нивна инфтаструктура вие сте боље воуу каков звер... ццц до кога вакви дегени ке има во но нет таман некоја надеж ке се средат ке се уозбилат и оп ке излезе од некаде ваква глупа фаца ке се испува на форум ке заебе се....

Наместо да ни продаваш вакви дегенски приказни не е лошо да подискутираш за проблемите со кои се соочуваат повекето ваши корисници .. времето на чекање неквалитетната и непостојана услуга итн итн....

Биди ми поздравен и смеј си се со инфраструктурата...

Муабетов е рани куче да те лае , добро бе можеше поголема глупост да лупнеш (простено ти е од Но нет си) сеуште ја користите нивната инфраструктура ама тоа нема везе битно на нивна инфтаструктура вие сте боље воуу каков звер... ццц до кога вакви дегени ке има во но нет таман некоја надеж ке се средат ке се уозбилат и оп ке излезе од некаде ваква глупа фаца ке се испува на форум ке заебе се....

Наместо да ни продаваш вакви дегенски приказни не е лошо да подискутираш за проблемите со кои се соочуваат повекето ваши корисници .. времето на чекање неквалитетната и непостојана услуга итн итн....

Биди ми поздравен и смеј си се со инфраструктурата...

простено ти е .не можам да се спуштам толку ниско па да ти одговорам.тешко ми иде.премногу си на дното , момак. ај сега :salut:

Епа ај со среќа нека ви е на тие шо ми уклучија.

Идам ја сеа малце да им повикам у оннет па може ќе им текне.

45 работни дена поминаа може ќе се сожалат.

простено ти е .не можам да се спуштам толку ниско па да ти одговорам.тешко ми иде.премногу си на дното , момак. ај сега :salut:

Хех ок МОМАК леле ме заеба не ми се верува се чуствувам зезнато просто сум фасциниран како ти текна пак да те прашам сам го смисли ова или си се консултираше со другаричињата од но нет па сколопивте заедно цела реченица воууу напредок еј.....

Него ок е не ми реплицирај на мене секој твој пост на темава е реплика за некој што ке каже нешто лошо (што е точно) за Дуото,ама кога ке треба да им реплицираш на оние(пример дечково со постот над мојот) што чекаат и кои имаат проблеми нигде те нема (не е ни чудно што работиш у но нет мавање во гради и фантастични понуди ама кога ке треба да се реализираат бегате од работите како џукели).
Така да биди малце корисен одговори им на твоите идни клиенти кои се соочуваат со проблеми, а вакви пувања ниски високи нивоа остај си ги да имаш што да си напраиш муабет на работата таму сте сите исто ниво.....

Videte jas licno smetam deka firmata i ne e taka losa ,znaci imaat dobar menadment tim i plakjaat dobro za svoite reklami,ova,ona......

No toa sto treba da go imaat usluga so celosna zastapenost e toa strasno im fali........

Znaci im trebaat decki so ke se kacuvaat po banderi ,ke mestat oprema ,ke go pokrijat celo Skopje so optika ..... zarem tolku li e tesko toa.....

Ili na kraj kraeva neka trknat do Telekom ke viknam ljuge ke im zavrsat rabota.....

Kabelskive barem za toa se tata mata.

No nekoj tamu si pere pari go boli kuxxx
za toa deka Slovencite treba da investiraat vo oprema neli......

Mene ne me interesira Go2Bed on si ima Internet od firma me boli za musteriite.

Znaci makedonski sindrom Koj kogo ke zaebe i se po red..........................

Хех ок МОМАК леле ме заеба не ми се верува се чуствувам зезнато просто сум фасциниран како ти текна пак да те прашам сам го смисли ова или си се консултираше со другаричињата од но нет па сколопивте заедно цела реченица воууу напредок еј.....

Него ок е не ми реплицирај на мене секој твој пост на темава е реплика за некој што ке каже нешто лошо (што е точно) за Дуото,ама кога ке треба да им реплицираш на оние(пример дечково со постот над мојот) што чекаат и кои имаат проблеми нигде те нема (не е ни чудно што работиш у но нет мавање во гради и фантастични понуди ама кога ке треба да се реализираат бегате од работите како џукели).
Така да биди малце корисен одговори им на твоите идни клиенти кои се соочуваат со проблеми, а вакви пувања ниски високи нивоа остај си ги да имаш што да си напраиш муабет на работата таму сте сите исто ниво.....

пак само ќе ти кажам.не можам да се спуштам толку ниско колку што е твоето ниво на култура и понашање.
на корисниците има кој да им одговори, јас не су тој.
затоа гледај си ја твојата работа и веќе не ми реплицира мене.
ТЕМАТА Е Новите пакети DUO Extreme од On.net , коментари и искуства на КОРИСНИЦИ , а не на некој кој што немаат ни Д од ДУО

пак само ќе ти кажам.не можам да се спуштам толку ниско колку што е твоето ниво на култура и понашање.
ТЕМАТА Е Новите пакети DUO Extreme од On.net , коментари и искуства на КОРИСНИЦИ , а не на некој кој што немаат ни Д од ДУО

A kako bi imal nekoj D od Duo koga lugevo ke ostarat dodeka da uspeat da stavat auu da ama zaboraviv ne ste vie krivi nekoj drug vi e kriv....
Greota..

Јас стварно немам ни Д од Дуо

356299495.png

356300626.png

А ево ти и еден кога не си ни знаел дека ќе имаш Д од Дуо

280555598.png

Али јас за разлика од тебе нити се хвалам, нити ги коментирам другите провајдери. Нека ти е со среќа Д од Дуо, али за жал ти си сеуште еден од ретките кој го користи. Кога тоа ќе се промени тогаш може да дискутираме за тој пакет и неговите предности и мани.

Значи пак ќе кажам, спид тест не е точен иди на www.ubuntu.com. Избери го серверот на Србија, е тогаш покажи ми спид тест. Мене дома ми кажува 3мбпс а кога симнувам тера до 1мб/с

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom