Новите пакети DUO Extreme од On.net

Статус
Затворена за нови мислења.

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Ne sum zadovolen od OnNet navistina ,ne deka se pravam vazen i sum protiv firmata,ama da bideme realni ako Gruevski i ovaa vlada ne donese vtor fiksen operator so kabli,mabli i politika ke gi tuzam i niv zimi se,vaka samo falenje pred rukav ne priznavam takvi raboti.

Samo seriozna konkurencija so investicii a vaka stavlite edna centrala vo kapistec i prodavaat muda za bubrezi nemoze taka,ne sme mali deca .

Член од
23 јуни 2008
Мислења
403
Поени од реакции
7
Ne sum zadovolen od OnNet navistina ,ne deka se pravam vazen i sum protiv firmata,ama da bideme realni ako Gruevski i ovaa vlada ne donese vtor fiksen operator so kabli,mabli i politika ke gi tuzam i niv zimi se,vaka samo falenje pred rukav ne priznavam takvi raboti.

Samo seriozna konkurencija so investicii a vaka stavlite edna centrala vo kapistec i prodavaat muda za bubrezi nemoze taka,ne sme mali deca .
А ти што не почекаш некој месец па да видиш како се ќе биде.
Дај им шанса. Знаиш колку е тешко да се натпреваруваш со монопол што го штите влада. Он.нет барем се трудат.
Нека стават десетина луѓе од форумов па после ќе лафиме дали го бива или не овој пакет.

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
А ти што не почекаш некој месец па да видиш како се ќе биде.
Дај им шанса. Знаиш колку е тешко да се натпреваруваш со монопол што го штите влада. Он.нет барем се трудат.
Нека стават десетина луѓе од форумов па после ќе лафиме дали го бива или не овој пакет.
Па што почнуваат воопшто ако не се спремни?:toe:

Знаеш дека таков настап на пазарот како може да им се врати?

Јас имав интернет од ОН НЕТ, бев меѓу првите што ставија WADSL, поголемо срање у животов немав видено и осетено. Да си останев на DIAL UP, ако ништо друго барем живците ќе си зачував, зашто знам колку можам да очекувам и не си се нервирав. А со WADSL-от младоста ја изгубив!

И сеа знаеш какви се моите препораки на сите што ќе ме прашаат за ОН НЕТ?

...Двајца од моите другари останаа, од немукает не ги откажаа договорите, иако и они цело време се жалеа. Другите сите што бевме ги раскинавме. И сега они двајца се фалат како бил добар интернетот, па ќе биде добар нормално, зашто јас кога го откажував договорот, имаше цела редица позади мене што сакаа да го направат истото!!!

Едноставно имам лошо мислење за таа компанија, и во иднина тешко дека и ќе го сменам. Моментално не користам ни една нивна услуга, а не ни планирам во блиска иднина.

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
абе добро бе зашо се понашате ко деца ММЕ?
шо к*р мешате wadsl со дуо пакетите?
на тоа сра*ето wadsl се знае дека тоа му се можностите, а мислам дека овие дуо пакети ќе им бидат прв погодок. и ја иам соло3 и не сум баш задоволен ама тоа е ради тоа шо пакетот е тапа е на ради тоа шо No.Net не ги бива.
уше еднаш апелирам не мешајте бежичен интернет со новите дуо пакети :helou:

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
абе добро бе зашо се понашате ко деца ММЕ?
шо к*р мешате wadsl со дуо пакетите?
на тоа сра*ето wadsl се знае дека тоа му се можностите, а мислам дека овие дуо пакети ќе им бидат прв погодок. и ја иам соло3 и не сум баш задоволен ама тоа е ради тоа шо пакетот е тапа е на ради тоа шо No.Net не ги бива.
уше еднаш апелирам не мешајте бежичен интернет со новите дуо пакети :helou:

Кога излегоа СОЛО пакетите, сите викаа не ги мешајте со ВАДСЛ , сега гледам дека и тие излегоа сра*е . Не си баш задоволен, ама не бил крив ОН НЕТ ти си бил крив?!!! Пакетот бил таков?!!

Па зашто воопшто излегува на пазарот тој пакет ако потрошувачите би биле незадоволни?!

Значи не е работата што мешам ВАДСЛ со ДУО , туку едноставно поентата ми беше дека ја имам изгубено довербата во таа компанија и не планирам во блиска иднина да користам нивни услуги!!!

....И ОВА NO NET ТИ Е ДОБРО, ИАКО ПРЕТПОСТАВУВАМ ДЕКА ТИ Е ГРЕШКА, ОД СЕГА ЌЕ СИ ГО КОРИСТАМ КАКО НОВОТО ИМЕ НА ТАА КОМПАНИЈА!!!:pos2::pos2::pos2:

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.542
Поени од реакции
2.727
Кога излегоа СОЛО пакетите, сите викаа не ги мешајте со ВАДСЛ , сега гледам дека и тие излегоа сра*е . Не си баш задоволен, ама не бил крив ОН НЕТ ти си бил крив?!!! Пакетот бил таков?!!

Па зашто воопшто излегува на пазарот тој пакет ако потрошувачите би биле незадоволни?!

Значи не е работата што мешам ВАДСЛ со ДУО , туку едноставно поентата ми беше дека ја имам изгубено довербата во таа компанија и не планирам во блиска иднина да користам нивни услуги!!!

....И ОВА NO NET ТИ Е ДОБРО, ИАКО ПРЕТПОСТАВУВАМ ДЕКА ТИ Е ГРЕШКА, ОД СЕГА ЌЕ СИ ГО КОРИСТАМ КАКО НОВОТО ИМЕ НА ТАА КОМПАНИЈА!!!:pos2::pos2::pos2:
Немам ништо против Виктор горе али нормално дека он е крив што го одбрал тој пакет?Ова што го пиша зошто излегол овој пакет тој пакет ти е чиста глупост друже.Виктор ти потенцира дека е незадоволен од пакетот а не од стабилноста и брзината на нетот.Нормално дека нема да биде задоволен користи само 3 гига.Е сега зошто земал 3 гига дали ради финансиски дали ради други причини не навлегувам во тоа негово право е.Али затоа постојат и соло 15 и соло 101 кој веруј ми доста добро се покажаа кај другари што ги имаат овие пакети.Другар на соло 101 има 6мб брзина нормално дека он нема да се жали кога има 101 гига.Тоа е прашање на избор во врска со пакетите кој ти одговара тој ке го земеш.И убаво потенцира Виктор да не идеме многу оф топик со темата за некој ден чекам да добијам Дуо Екстрем и после ке видиме дали се добри или лоши пакети.Овака пред време не треба да ги судиме.

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116

ај да идеме по ред. пакетите соло за времето во кое излегоа беа топ и плус за соло3 имаше 3 месеци гага користење.
али после тоа излегоа мн подобро понуди и затоа се разочарав али викам јбг сум го земал, ќе го користам.
сега тие пакети се појачани ама фората е шо мора да потпишеш нов договор со словенците.

е сеа да ти кажам и за No.Net. тоа не е грешка туку е еден од 2та предлога за новото име на компанијата. другиот предлог е Off.Net. (секако дека ова е исмевање на компанијата т.е. не е вистинска приказна :) ). :helou:

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Добро луѓе ај да ги оставиме работите такви какви што се ова е пазар и има заебанции како и сегде кој е паметен ќе се снајде ,ќе си избере пакет и провајдер,кој не ,ќе се заебе и некој мора да го изеде подебелиот стап.

Не е до Но Нет до луѓето е де така се прават пари ајде сега чекајте го каратистот дома ........................:baeh:

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
Добро луѓе ај да ги оставиме работите такви какви што се ова е пазар и има заебанции како и сегде кој е паметен ќе се снајде ,ќе си избере пакет и провајдер,кој не ,ќе се заебе и некој мора да го изеде подебелиот стап.

Не е до Но Нет до луѓето е де така се прават пари ајде сега чекајте го каратистот дома ........................:baeh:

тебе како некој со нож под грло да те тера да ставиш дуо.многу си напорен.цело време истото го верглаш.темава е дуо екстрим.колку што разбрав ти немаш дуо , па за тоа немаш право да коментираш каков е пакет.да оставиме луѓето што имаат да си кажат како се задоволни.само збориш а појма немаш за што збориш.мешаш баби и жаби.треската глупости дека солото на оннет бил тапа и самите си паѓате во замка , бидејќи солото на оннет не е ништо друго него пакетите на мтнет само под друго име.значи тогаш треба да ги коментираш ТВОИТЕ мтнет а не оннет.затоа кога не разбираш некој работи подобро е да си ќутиш, зашто вака испаѓаш смешен

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
за некој ден чекам да добијам Дуо Екстрем и после ке видиме дали се добри или лоши пакети.Овака пред време не треба да ги судиме.
Кој чека ќе дочека, јас ги чекав ни помалку ни повеќе туку 43 дена да ми наместат ВАДСЛ.:helou: ...и тоа со секојдневно досаѓање на нивниот сервисен број(ако може така да се нарече).

е сеа да ти кажам и за No.Net. тоа не е грешка туку е еден од 2та предлога за новото име на компанијата. другиот предлог е Off.Net. (секако дека ова е исмевање на компанијата т.е. не е вистинска приказна :) ). :helou:
Јас сум за првиот.:helou:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
46
Поени од реакции
1
e pa vie em sakate da platite 50% poevtiono em sakate dobar kfaliteten internet teleofon + stvari za taa cena od 1499 + ddv super paket ke bide i brzinata ako ne 10mbps sigurno ke bide 5mbps so taa brzina sigurno za tie pari site ke bidat zadovolni iako nekoi kazuvat deka ide i nad 12-13 mbps

a noob kaza i so print screen so dokaz deka stignal i do 10

pa sega za tioe pari sega za sega telefon + internet nema podobar paket u mk pa ako sakate stajte ako ne ne stajte

se razbira deka mt.net se podorbi ali koga doga do parite on.net ide pred telekom

taka koga ke vidis isti k... druga dimenzija samo poeftino ke ti dojde zosto sega sve ide preku zici a ne preku wifi anteni i taka natamu

Член од
2 април 2007
Мислења
394
Поени од реакции
13
Се изгореле од млеко, и сега во јогурт дуваат....

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Ај правете малце поконструктивен муабет поврзан со темата во спротивно ќе бришам. Резултати од Дуото ќе има за 3-4 месеца кога ќе се навлечат повеќе корисници до тогаш олабавете малце

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom