Новите пакети DUO Extreme од On.net

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Па на speedtest не се сите сервери еднакво моќни и со конекција со иста брзина.
А и до секој тест сервер патот не е ист.
Затоа има разлика во зависност од каде тестираш.
Кладов тест оти почнав да се нервирам со безврска коментари против ДУО Екстрем.

Онет стварно има за што да се критикуваат, како на пример WADSL корисниците, ама за PING от до Париз кој е ист и на Телеком е стварно глупаво да се критикува само за да се критикува.

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Луѓе ај ако некој има стаено Duo Lite нека стаи тестови и слични скрин шотови за да видам дали и јас да ставам :) позз

Член од
2 октомври 2008
Мислења
46
Поени од реакции
1
Jas sum korisnik od maxADSl 100 i sum zadovolen zosto ima 6mbs i e tocno kolku sto kazuvat a sea koa ja vidov ova ponuda sakav da se prefrlam ali za brzinata mi e deka e "do" 10mbps a kaj sto prasav jas u cair mi kaza ii 512 uploadot ili 1mbps
a deneos skulci dogovor eden rodnina pa rekoa za 25 dena maximum a imalo nekade i za 12 dena e instalorano pa za 25 dena ke idam ke testiram torenti rapidshare speed test i taka natamu pa za nekolku nedeli ke postiram poveke informacci za duo extreme

i ako ispadne dobar odma od maxadsl na duo extreme

sakav prvo da se prefrlam na confort+ ot t-home (zosto smetkava sekogas 3000+) ali koga vidov ova se pemisliv pa sega ke si cekam mesec pa da vidam

pozdrav

Член од
23 јануари 2005
Мислења
571
Поени од реакции
8
Jas sum korisnik od maxADSl 100 i sum zadovolen zosto ima 6mbs i e tocno kolku sto kazuvat a sea koa ja vidov ova ponuda sakav da se prefrlam ali za brzinata mi e deka e "do" 10mbps a kaj sto prasav jas u cair mi kaza ii 512 uploadot ili 1mbps
a deneos skulci dogovor eden rodnina pa rekoa za 25 dena maximum a imalo nekade i za 12 dena e instalorano pa za 25 dena ke idam ke testiram torenti rapidshare speed test i taka natamu pa za nekolku nedeli ke postiram poveke informacci za duo extreme

i ako ispadne dobar odma od maxadsl na duo extreme

sakav prvo da se prefrlam na confort+ ot t-home (zosto smetkava sekogas 3000+) ali koga vidov ova se pemisliv pa sega ke si cekam mesec pa da vidam

pozdrav
Тоа дека за 12 дена ќе ти инсталираат тешко, а за 25 работни дена да точно е upload-от ти е до 1мбпс и го имам постигнато тоа на торенти Download-от си цепа од 8 до 10 зависи што симнувам и зависи од каде симнувам.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
46
Поени од реакции
1
Тоа дека за 12 дена ќе ти инсталираат тешко, а за 25 работни дена да точно е upload-от ти е до 1мбпс и го имам постигнато тоа на торенти Download-от си цепа од 8 до 10 зависи што симнувам и зависи од каде симнувам.

pa rapidshare jas najveke simnuvam so (140 Gigabit/s na rapidsahre konekcijata) mislam nema kapacitet cela makedonija da potrosi tolku i nema takva konekcija

a za toa mi kaza deka ovde u cair ima moznost i zatoa moze da bide pobrzo

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Прашав за неколку недели ќе било достапно за Струга-Охрид

С

Спенсер

Гостин
Прашав за неколку недели ќе било достапно за Струга-Охрид

цело скопје не им е покриено,ми рекоа за некоја недела,а и на вас исто, да се надеваме,шом ке биде достапно,одма се префрлам,

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Ам сега проба им е дали ќе издржи мрежта ... на пример од mt-net од 101 гига имаш загарантирани 8 мегабита а од он нет оди до 5-6

Ги имам и едните и другите ... сега чекам да видам од он нет како ќе биде :smir:

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
pa rapidshare jas najveke simnuvam so (140 Gigabit/s na rapidsahre konekcijata) mislam nema kapacitet cela makedonija da potrosi tolku i nema takva konekcija

a za toa mi kaza deka ovde u cair ima moznost i zatoa moze da bide pobrzo
Џабе тие имаат ако ти немаш премиум акаунт.:)

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Disconect па conect и буфтај колку сакаш :smir:
Мислев на брзината, ограничена е на 0,2-2 Mb/s(25-250 KB/s).
А сега disconnect connect (само со динамична ip адреса се користеше) ништо не значи зашто не се чека по 2 саати од download до download.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom