Новите пакети DUO Extreme од On.net

Статус
Затворена за нови мислења.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Жичен е ти даваат и модем на користење бесплатно за таа година за кој важи договорот.А ова прашањето за уплоад убаво што ти текна треба да се праша :)
Па на 10 Mbps download нема логика upload да е помалку од 1 Mbps. Значи се што е upload над 1 Mbps е повеќе од добро.

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
da de ama nikoj ne prasal ne znae sea za sea moze samo da se nadevame
na 1mbps +++++ upload:P

corba666

Аполитичен промакедонски
Член од
3 април 2008
Мислења
266
Поени од реакции
55
А има ли некој со соло пакет од он нет па да каже дали е но нет како сто викаат или нешто поинаку. До сега што сум разговарал со луѓе сто се на он нет адсл добивам различни информации.... некој се фали друг пцуе? И немислам на глупости од стилот ... грижа за корисници многу дрска итн. Дали е нетот постојан и брз?

corba666

Аполитичен промакедонски
Член од
3 април 2008
Мислења
266
Поени од реакции
55
Телфонот е одличен ... 300 минути кон душманот и 8,26 ден мин. со ддв кон мобилни.

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
А има ли некој со соло пакет од он нет па да каже дали е но нет како сто викаат или нешто поинаку. До сега што сум разговарал со луѓе сто се на он нет адсл добивам различни информации.... некој се фали друг пцуе? И немислам на глупости од стилот ... грижа за корисници многу дрска итн. Дали е нетот постојан и брз?
соло пакетите = адсл телеком. истата услуга во друго пакување.друго нема што да кажам.

ДУО ехтреме е сосема нешто друго , независно од телеком.

su

Член од
31 октомври 2005
Мислења
189
Поени од реакции
4
ima li nekoj zemeno DUO EXTREME?
kakov ruter davaat so paketov?

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Ja bi go testiral paketot vo vremetraenje od eden mesec,samo ne znam dali davaat da ja koristis uslugata bez dogovor,cisto sumnjam,taka da ke vidam sto ke pravime.

Sto ke im e brz Internet ako vo tekot na denot imam prekini i problemi so tehnickata podrskata na zoltite od Ouu Net.

I uste nesto kakov Internet ke davaat koga edvaj im go otvaram sajtot na OnNet da gi razgledam paketite.:pos2::pos2::pos2:

P

pinkynetnet

Гостин
Не знам што се дига фама околу овие пакетиве на он.нет !?!... cabletel веќе 3 месеци нудат 10mbps!!! иначе ја користам cabletel profi ( 8mbps/1mbps ) и 24/7 брзината е иста... али таа брзина со http и ftp сервери нема никогаш да ја искористиш.... единствено доколку уклучиш 20 torrent-и ќе ја стигнеш....

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Не знам што се дига фама околу овие пакетиве на он.нет !?!... cabletel веќе 3 месеци нудат 10mbps!!! иначе ја користам cabletel profi ( 8mbps/1mbps ) и 24/7 брзината е иста... али таа брзина со http и ftp сервери нема никогаш да ја искористиш.... единствено доколку уклучиш 20 torrent-и ќе ја стигнеш....
3 месеци 10Mb/s, така?А ова:

За надминат трансфер над 3 GB брзината се намалува до 8 Mbps / 1 Mbps
За надминат трансфер над 10 GB брзината се намалува до 4 Mbps / 512 kbps
За надминат трансфер над 50 GB брзината се намалува до 2 Mbps / 512 kbps
За надминат трансфер над 100 GB брзината се намалува до 1Mbps / 256 kbps

Ако го користиш super profi од 3000 ден., тој пакет е бричење на суво.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Jaс иам WADSL скоро 2 години и за тоа време конекцијата ми има паднато 3-4 пати. Е сеа шо е споро споро е а и 15GB даунлоуд иам.
Е сеа. Договоров ми важи до декември годинава. Дали може пред да заврши да се префрлам на овој пакет?

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Има некој информација дали до нова година ќе биде достапна услугава и за Тетово?

P

pinkynetnet

Гостин
3 месеци 10Mb/s, така?А ова:

За надминат трансфер над 3 GB брзината се намалува до 8 Mbps / 1 Mbps
За надминат трансфер над 10 GB брзината се намалува до 4 Mbps / 512 kbps
За надминат трансфер над 50 GB брзината се намалува до 2 Mbps / 512 kbps
За надминат трансфер над 100 GB брзината се намалува до 1Mbps / 256 kbps

Ако го користиш super profi од 3000 ден., тој пакет е бричење на суво.
на profi и lan пакетите тоа не се користи... брзината... ке повторам... на profi e 8mbps/1mbps... 24/7... еве и доказ дека не намалуваат брзина... а и кога мереа, traffic метарот го укочуваа од 10ти-25ти секој месец за да остане брзината...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom