BUCH
---
- Член од
- 4 мај 2008
- Мислења
- 616
- Поени од реакции
- 20
не дувам бе со ти ее:kesa:Тебе бато не треба да те видам треба да те слушнам или доволно е што читам па да заклучам дека дуваш брат на мртво.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не дувам бе со ти ее:kesa:Тебе бато не треба да те видам треба да те слушнам или доволно е што читам па да заклучам дека дуваш брат на мртво.![]()
samo po edna dvojka nedelno?не дувам бе со ти ее:kesa:
spored mene marihuanata spaga vo teski oppojni drogi i ako se klaificira vo lesni opijati,no bitniot moment zapocnuva od tuka taa e kako nekoja odskocna daska za ponatamosnoto experimentiranje i uzivanje na drugite vidovi drogi
A toa kako deluva na zadrvjeto po cita logika ne dobro,ako mozat cigarite sto ne ja menuvaat svesta da deluvaat kancerogeno togas ova e nesto sto ne e preraboteno doaga kako surov proizvod i kako bi mozelo da deluva neka si odluci sekoj sam za sebe.
luge aj podaleku od tie raboti.
Epa nemoj da seres v gaki zs ovdeka citaat i deca od 14,15 godini koi se vo toj nekoj period kade sakaat da experimentiraat
Ja klasificiram vo teski drogi zardi faktot sto e odskocna daska znaes ne se pocnuva so herioin od prva
Kaza za cigarite deka se legana droga DA se se soglasuvam ali pazi ne ja menuvaat svesta i ne gi budat euforicnite custva kako marihuanata,ima razlika neli
I ne ja propagiraj kako nesto normalno zosto ne e ke ti povtoram pak citaat i deca...podobro bi bioo da kezes za nekoja fizicka aktivnost koja go relaxira duhot a go hrani razumot od kollu za nesto koe bega od realnosta.
Isto sega ova go prezentira tolku lesno kako cigarite da se ubijcite a marihuanata hrana za respiratorn trakt i belodrobieto.
Ја разбирамСе вртиме во круг, а кога се прави круг, во него кружи едена мрсна туфка.
И пак не разбираат многуминаНека останат поздравени :helou:
toa sto se bara toa vredi, drogata se bara, zatoa se prodava. baska marihuanata ne e droga i treba da se legalizira ko sto se prodavaat cigari, pa ako se tolku stetni sto gi proizveduvaat i prodavaat.