Впечатоци од собиранката во Ало Ало!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ааа убава собиранка. Убава идеја со првото пиво гратис. Убава музика од Бушав. Убави форумџики. Весела атмосВера :) ОдлиЌна собиранка!!!

После тоа пешадија до Дебар маало, па пак назад пешадија до Салун на афтерче, каде што ми беше некако... неубаво, стоев меѓу луѓе дупло постари од мене кои во сако седеја и пиеја пиво со бунило поглед во очите, онаков мањачки свртен кон форумџиките.

Фатифме штрафта накај Пиволенд каде што имавме време само да каснеме Лесковача, па добриот дечко од ГАРД ни кажа да си одиме, па после неколку добри момци од гард кажаа ај, стварно фајрон.

И за крај кај Десковача дома на гледање нејкед блек џек на кабловача :pos:

Дојдов по прв пат, никого не познавав и си отидов исто така, никого не познавајќи. Не дека се потрудив да запознаам некого, ама сепак видов дека беше ок.

Идниот пат пак би дошол. Ќе ме распознавате како оној кого не сте го забележале претходно. :smir:

Во секој случај супер е што правите вакви собиранки и се надевам на уште подобра следна собиранка.

Поздрав. :helou:

Мјау, кас!.. :(

Разочарувањето на вечерта...

Oh well,тие што највеќе зборат,обично секогаш не доаѓаат.:kesa:

За вечерта,беше доста добра собиранка,се упознав со доОста луѓе од кои највеќе се дружевме со Xak...
Журката беше на ниво,само што кога луѓето ептен се опуштија,веќе беше 15 за 1,па they pulled the plug.
Ќе заборавев,и Шмекерот го дружевме (т.е. запознававме со луѓе) :)

Потоа на пат накај дома,го видов ВикГГ,па дознав дека ќе се оди во Салун,каде што стварно беше просторно и имаше место...слушање делумен Ју-рок,буцкање на Псај,сликање на тие двајцата "нативни од маало" и ред други работи.

Намерно не пишував повеќе,за повеќе да ги копка тие што не дојдоа,и да си праат лоши филмови:helou:

Беше СУПЕР,малце беше жешко во АлоАло,ама се трпеше
Срам да им е на сите што не дојдоа да го испоштуваат диџејот,да се запознаат,си останав јас со познавање на истите луѓе што ги знаев и претходно.......додуша можда имаше 2/3 нови,ама не им ги знам никовите:smir:
Мило ми е што ви се свиѓаше музиката,па се гледаме на наредна собиранка:helou:

супер беше, браво за Бушав за музиката, фала аз пивото, малце беше жешко ама се тераше, запознав многу луѓе сите расположени и така

јако беше многу само што беше многу загушливо и многу цигарите сметаа очите ме печеа

јако беше многу само што беше многу загушливо и многу цигарите сметаа очите ме печеа

тачно, ама не се сите анти пушачи :)

Абе важно си пројдовме убаво. Вие срамежливи само горе дремевте не се упознававте со никој ја доле кружи барај некој нов ама и ја неуспеав со сите да се упознаам.

Мјау, кас!.. :(

Не да си каснеш, да се изгризаш и да џвакаш пополека... :)

Таман викам ќе ги упознаам Тмарче и zafrknata, ама ништо... :(

Ептен беше добро, штета што не ги упознав сите (убаво, мерачки, муабет, зезање а-у), али тоа на наредна (не)официјална собиранка, кај што ќе сме или помалку или на потивко :)

Поздрав до сите што беа на собиранката и :tapp: до сите што не дојдоа!

Јас бе многу луге видов ама не се упознав со сите, Ацид го видов у WC ама немаше смисла да му се претставувам таму може да си помисли свашта:vozbud:

Јас бе многу луге видов ама не се упознав со сите, Ацид го видов у WC ама немаше смисла да му се претставувам таму може да си помисли свашта:vozbud:

Епа кај си и со нас таму да се поздравиш?

П.С. Луѓее ај глеам слабо слики има ај фатете се дигиталките и пуштајте слики

Епа кај си и со нас таму да се поздравиш?

П.С. Луѓее ај глеам слабо слики има ај фатете се дигиталките и пуштајте слики

Почекај да станат луѓево од спиење па после сите на дудл :)

Аууу закон беше...ало не сум стриптизер :nerv: екстра журка,не се сомневав во сет-апот на Бушав :vozbud: алооо зашто ја не добив гратис пиво :nesum: ц ц ц...како и да е се изнасмеавме се изнажуркавме и така...сега пак по старо и познатата реченица на оние што не дојдоа...кога ќе има наредна? :baeh:

Почекај да станат луѓево од спиење па после сите на дудл :)

Абе да чекам ама кога ќе ми го извадат камшикот од дома и да ми кажат учи нема да можам на пц да седам. :pos: Не не не е до тоа ама ќе треба да се гасам па некако ми се брза за тоа сакам прв да ѓи видам. Иако многу ме нема по сликине ги избегнував папараците ама да видам кој не сум упознал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom