more ne se otkazuemСамо следиш quest helper и идеш кај шо треба. Ја иначе може ке се откажуем од wow.Ако има некој да ми се придружи у рехабилитацијата бујрум
Ако оценките не ти патат,што ќе се откажуваш.more ne se otkazuem
Ako mislis 30 saati do lvl 70 NEMA TEORTESKA SANSA...barem ja ne veruem,kolku i da mu pomagale zaso samo od Qs ne se prai exp,mora i malce sam da potepas a ako ti tepa lvl 70ka ondak ti recisi niso ne zimas:nenene:Ако оценките не ти патат,што ќе се откажуваш.
Иначе,како што знам,рекордот е 30 часа,со постојана помош при левелирање од кланот на типот,ѕверови :helou:
E ima sansi proguglaj malce ke vidis ..Ako mislis 30 saati do lvl 70 NEMA TEORTESKA SANSA...barem ja ne veruem,kolku i da mu pomagale zaso samo od Qs ne se prai exp,mora i malce sam da potepas a ako ti tepa lvl 70ka ondak ti recisi niso ne zimas:nenene:
Многу едноставно цел гуилд му помагал цело време варлоци го суммонирале тој само ги земал квестовите и за 10 мин ја поминувас цела територија и кој игра паладин нека го гледа атене на youtube има што да се научи од батето...moze da mi kaes kako od prilika ke go napravis toa??
Долго ги чекав одговориве... благодарам, уште некој ..?2dena 21h played 1-70