Колку време до 70 левел?

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Колку време ви треба за да го дигнете 70 левел и колку време на ден игравте... ??/

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Сеуште немам лвл 70ка. Зошто? Бидејки не сакам да изгубам многу од lore и content што има во WoW, за разлика од сите други кои користат power leveling гајдови.

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Е оваа признавам, знам за гајдовите и сум пробал, јас сакам да знам што се содржи играта иако баш се неможам да знам... Другото лето најверојатно ке почнам одново оригинал... иначе каков карактер имаш моментално, кој левел?... позз

Apash

Od kol na kol, kolot vo gazot!
Член од
10 март 2007
Мислења
567
Поени од реакции
15
абе каков гајд , интересно е полека полека да навлегваш во играта . Јас ко левелираф немаше ни гајд , ни адони (на Квест хелпер мислам) ни тхотбот ни вовхед ни ништо. така е поинтересно за то уствари ја играш играта.

инаку не ви треба гајд ... има аддон Quest Helper се вика мислам ама не сум сигурен и баги е корисен , а инаку самата игра те носи низ местата кај шо треба да одиш

Член од
17 јули 2008
Мислења
85
Поени од реакции
1
Само следиш quest helper и идеш кај шо треба. Ја иначе може ке се откажуем од wow.Ако има некој да ми се придружи у рехабилитацијата бујрум :P

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
more ne se otkazuem :P
Ако оценките не ти патат,што ќе се откажуваш. :)

Иначе,како што знам,рекордот е 30 часа,со постојана помош при левелирање од кланот на типот,ѕверови :helou:

Член од
17 јули 2008
Мислења
85
Поени од реакции
1
Ако оценките не ти патат,што ќе се откажуваш. :)

Иначе,како што знам,рекордот е 30 часа,со постојана помош при левелирање од кланот на типот,ѕверови :helou:
Ako mislis 30 saati do lvl 70 NEMA TEORTESKA SANSA...barem ja ne veruem,kolku i da mu pomagale zaso samo od Qs ne se prai exp,mora i malce sam da potepas a ako ti tepa lvl 70ka ondak ti recisi niso ne zimas:nenene:

B

Blacks

Гостин
Rekordot go drzi Athene eden od najzbrkanite WoW igraci so gi imam videno... Tipacot e nenormalen i postapkite mu se nenormalni. Ne znam dali e iscenirano no spored videata na youtube toj ima i zenska i decko. Cela familija mu e retarda no tipacot ima dignato heroj do 70ka za 1den i -2-4 casa.. t.e nekade okolu 26 casa. Inace e najdobar PvP igrac na negoviot server i ima titula Merciless Gladiator...

POzz

Член од
30 октомври 2008
Мислења
111
Поени од реакции
14
moze da mi kaes kako od prilika ke go napravis toa??
Многу едноставно цел гуилд му помагал цело време варлоци го суммонирале тој само ги земал квестовите и за 10 мин ја поминувас цела територија и кој игра паладин нека го гледа атене на youtube има што да се научи од батето...:zver:

јас имам кренато 70 рог на еу за 8 дена сега играм на ус и сум 53 лвл за нецели 3 дена playtime ама имам помош цело време од 70ка

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Во мојов Гилдна нов сервер кај шо играм, рекорд е 9 дена. Според мене е малку глупо тоа, па треба малку у нормала да бидеме нели? Алал да им е на оние што се брзи, сепак треба мнг работа
поздрав

Kajgana Shop

На врв Bottom