Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Некако оф топик деновиве, ама Хауард Веб признал дека згрешил во одлуката да досуди пенал на натпреварот со Тотенхем. :toe:

Згрешил-не згрешил, то е то, битно го досуди :vozbud:
Ќе му простиме:smir:

Некако оф топик деновиве, ама Хауард Веб признал дека згрешил во одлуката да досуди пенал на натпреварот со Тотенхем. :toe:

Згрешил, не згрешил, враќање нема.
И Рајли не свирна очигледен пенал за нас во полуфиналето од ФА, па си остануваме надвор од купот. Судиските одлуки се такви, нема враќање...

Море додека греши,а ние сме во корист ич нека не се замара..Нека знае дека му е простено уште пред да ја направи грешката..

Ајде утре ќе биде јако:vozbud::vozbud::vozbud:

Да тепате утре и ние да ја тепаме Барса наредна недела,пак ќе се видиме во финале:vozbud:
Едвај чекам да ви се одмаздиме:smir:

Да тепате утре и ние да ја тепаме Барса наредна недела,пак ќе се видиме во финале:vozbud:
Едвај чекам да ви се одмаздиме:smir:

сите коцки се преклопуваат на наша и ваша страна.сега се убаво само да се одмаздите евентуално ке биде тоа во премиер лигата некоја од наредните сезони.во ЛШ нема шанси :pos2: :vozbud: :smir:

За денешното полуфинале, Ферги ги има на располагање сите играчи, освен Невил. А кога се сите тука на располагање, навистина е тешка задачата: "кој да игра, а кој не!". Арсеналовци по форумите се убедени дека ќе победат. Јас ќе бидам реален и ќе речам: "топка е, се е можно". Ама незнам тие од каде толку сигурни дека ќе го победат Манчестер. Тие луѓе дали воопшто прават разлика што е Манчестер, а што е Мидлзбро или незнам кој. Само добро е за нас ако не потценат. Нив им фалат неколку играчи. На натпреварот ќе има многу тактизирање, па нема да биди онај истиот од Саботата против Тотенхем. На денешниот натпревар важно е и да не се прими гол. Јас верувам во Манчестер, посебно во старите волци (Гигс, Сколс, Ван Дер Сар), а посебно во "најстариот волк" Ферги :). Но мора да се признае дека нема да е така лесно затоа што Арсенал не е во криза. Нека е со среќа, и нека има повеќе голови на натпреварот, НО ни еден во нашата мрежа.

Треба да се сванат и судиите.Тешки се одлуките,дел од секундата.Не дека провоцирам ама тоа малолетникот некња шо ми држеше лекции шо било пенал шо не било.Не го памтам кое беше ама оно само ќе се препознае

Ме фака паника со секој изминат час,лелелелле:vozbud:ке полудам уште малку.Едвај чекам да почне натпреварот.Не играт неколку првотимци кај Арсенал а кај нас добро е што само Невил е повреден обично се повредуваат кога се најпотребни.

Ете неколку работи поврзани со натпреварот

*Арсенал игра мошне слабо на гостински терен во оваа сезона. На досегашните пет натпревари оствари само една победа, и тоа против Фенербахче со 5:2 во третото коло од фазата по групи.

Арсенал и Манчестер Јунајтед имаат вкупно 204 досегашни дуели во сите натпреварувања. Од нив, 82 доби Јунајтед, 77 Арсенал, а 45 завршија нерешено.

Арсенал има доста слаб ефект како гостин на Олд Трафорд. На 96 досегашни натпревари остварил само 17 победи со 24 нерешени резултати.

Не се замарајте со непостоечкиот пенал,па и на другите екипи им било судено така па никому ништо,било па поминало,важно Тотенхем си замина поразен од ОТ со 5 комада:toe:

Што се запнавте во тој наводно непостоечки пенал. И со него и без него е исто. Не ви е јасно колку беше резултатот? Да не мисли некој дека Манчестер победи со 1:0?

Лелеее времево никако да пројде. 8 и 45 не сака да дојде. За да видиме Манчестер до финале како ќе пројде.

Леле забегав со римиве ама стварно не ми се чека до после. Многу сакам да видам што ќе направиме особено после онаа игра во саботата. Да се повтори таа игра на нашиот тим и со сигурност тепаме со 2 до 3 гола разлика.

Лелеее времево никако да пројде. 8 и 45 не сака да дојде. За да видиме Манчестер до финале како ќе пројде.

Леле забегав со римиве ама стварно не ми се чека до после. Многу сакам да видам што ќе направиме особено после онаа игра во саботата. Да се повтори таа игра на нашиот тим и со сигурност тепаме со 2 до 3 гола разлика.

И јас ја сакам играта од некни, ама (напишав погоре) нема да биди истата. Се работи за тактичко надмудрување. Знае Ферги како треба, нели е "стар лисец" :)?

Загревање за вечер...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom