Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што се десило бе луѓе?
сега стигнав дома глеам НТ 0 - 2:tapp::tapp:

и лани овој период кога се решаваше титулата губевме 0 2 од евертон али на крај се вративме со 3 2 или 4 2 незнам точно...мислам дека и денес ке биде така..само нека ги сопрат модриќ и ленон и ги имаме. а играта што ја пружаат е одлична и головите ќе дојдат во второ полувреме!

Не беше тоа минатата година...туку 2006-07 полани...лани имавме киксови над Мидлзборо,Блекбурн и лесни победи над Виган и Вест Хем

Со среќа ѓаволи,да се надеваме на чудо иако не верувам дека нешо ќе се случи..не ми се верува дека ќе бидат ливерпул први на табела.

Луѓе само што дојдов од надвор ај некој на кратко не ка ми објасни како се случило ова?

На крај памет не ми е да провоцирам и не ме сваќајте така.Ви беше досуден непостоечки пенал.Контакт на Гомес со Карик да но пола секунда по допирот со топката.Тоа не се свири :smir:

На крај памет не ми е да провоцирам и не ме сваќајте така.Ви беше досуден непостоечки пенал.Контакт на Гомес со Карик да но пола секунда по допирот со топката.Тоа не се свири :smir:
Ај, ај ти најде да мрсиш муда.
Чист пенал беше, али за навивачи на други тимови нормално дека не беше.

Еве ти и 2:2, специјално за тебе.

РУНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
2-2

Goooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll roooneyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
2-2 ajde uste eden

АЈДЕЕЕЕЕЕ МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕД АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom