Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Психолошка предност за Манчестер, во врска со средбата од лигата на шампионите со Интер. Каде се сега нека се појават тие од Интер фановите што знаеја да провоцираат некни. Каде е Мурињо да изјави дека пак судиите нечинат.Интер во моментот дома губи 3:1 од Рома.
И ајде кажете дека не игра Интер на среќа! Пред малку судијата му подари пенал и намалија на 3:2
Aјде не сери по фан клубов, кога ќе дојдеме таму плачиш, не мора овде сега тебе да те читаме!Ич тебе да не те боли за Интер! Слушна бре? Кога на Интер ке му подарат пенал за две недели на Олд Трафорд тогаш можиш да плачиш.. :angry1:
Ич тебе да не те боли за Интер! Слушна бре? Кога на Интер ке му подарат пенал за две недели на Олд Трафорд тогаш можиш да плачиш.. :angry1:
:pos2::pos2::pos2:Си ја потрошивте срќата вечерва со Рома. (требаше 8 гола да примите). За со Манчестер ви е истрошена среќата. А бидејќи незнаете да играте се знае што ќе добиете.:pos2:
Колку години има Бен?:kesa:
Не бил млад, само што е во резервите. Денес се покажа дека можи да конкурира за наследник на Ван Дер Сар кој несебично го советуваше за некои голмански трикови пред изведувањето на пеналите. Тој момент ми остави преубав впечаток. А бидејќи англиската репрезентација има проблем со салам голман, мислам дека Капело ќе донеси некаква поука од натпреварот затоа што го гледаше мечот.12. Ben Foster
Birthdate: 03 Apr 1983
Birthplace: Leamington Spa,
England Position: Goalkeeper
Appearances: 7
Goals: 0
Joined United: 19 Jul 2005
United Debut: 15 March 2008 v Derby (A)
International England
Ќе наполни 26 за 1 месец...
Оваа година е важен Карлинг купот затоа што Манчестер има шанса да ги освои сите трофеи. Ретко тоа се случува иако Фергусон вели дека не е реално се, да се освои. Можеби е така но Манчестер е чудо и ги менува природните закони со својата неверојатна игра, па можно е и самата екипа (дај боже) да го демантира Фергусон и да освои се, оваа година!
In your dreams...
Па слабо добива шанса и разочаран е, се гледа тоа по неговата играТие што мислите дека "провоцирате" тука подобро не ја ни отварајте темата и гледајте си за вашите клубови кога,тогаш да го стигнат Јунајтед.
п.с Тевез денес имаше катастрофа утакмциа.Јас навистина незнам што се случува со него.:nesum:
Манчестер барем може сеуште да се надева, а не како што кажа некој погоре сеуште да се бори со хофенхајм, Херта и Хамбург за титулата и да е во неизвесност Баерн дали ќе ја освоиIn your dreams...
Па слабо добива шанса и разочаран е, се гледа тоа по неговата игра![]()