Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
:smir:Geri nevil utre treba da igra posto ima rodenden no i e dobar za toa mesto ama za nekoja godina rafael ce bidi nezamenliv na taa pozicija POBEDA PROTIV FULAM SO 4-5NULA

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Јас сум нов и прв пат пишувам тука. Поздрав до сите фанови на МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД! Честит роденден на Гери Невил! Тој е како домашно вино. Колку повеќе години има, толку е подобар!!!

N

navivacka

Гостин
Опаааа уште два нови члена...добредојдовте во најдобриот фан клуб:helou:

Утре мислам дека ке биде тежок натпревар,не треба да се потценува ниеден тим,секогаш така правеме ама после некои победи испага дека ни биле тешки...кој и да е во првата постава знаат да изиграт максимално и најдобро како досега и да ни ги донесуват победите.

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Добредојдовте и од мене........

Мене нешто ми мириса дека оваа недела се одалечуваме од конкурентите......Челзи против Астон Вила во гости а Ливерпул против Сити...а ние против 18тиот Блекбурн и тоа дома...колку само тоа убаво звучи :pipi:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.627
Поени од реакции
6.434
:vozbud:zdravo momci dobrenidojdovte.abe rooney fergi ke go pustel nakaj 80 min da j drze topkata.fergi ke go pusti rooney na rezultat od 2:0 nakaj 70 min za da gi dotol4i na fulam:tapp:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
:vozbud:zdravo momci dobrenidojdovte.abe rooney fergi ke go pustel nakaj 80 min da j drze topkata.fergi ke go pusti rooney na rezultat od 2:0 nakaj 70 min za da gi dotol4i na fulam:tapp:

Абе ти нешто во иднина изгледа гледаш. Ај сеа и ја сум за манчестер ама ова како со факти да го тврдиш мислењево дека 2-0 ќе е и Руни ќе влезе. кажи упте некој тип ако не. Сега да и јас сум за манчестер и се тоа ама додека топката се врти никогаш нема да знаеме точно што како ќе е, можеби ќе излезе некоја ситуација па друг ќе мора да влезе. не брзајте со вакви тврдења.

M

Mario Gómez

Гостин
ај нека е наздравје само се множите бе на форумов!!Ама дефинитивно има навијачи овој клуб!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Aj добредојдовте на новите членови...
Јас,искрено се плашам од Фулам,нз зошто.но тие и нивмиот Демпсеј се зафркнати оваа сезона.Ај Челзи шо сака нека прави,а уште еден кикс на Ливерпул и мислам дека никој ништо нема да ни може

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Јас,искрено се плашам од Фулам,нз зошто.но тие и нивмиот Демпсеј се зафркнати оваа сезона.Ај Челзи шо сака нека прави,а уште еден кикс на Ливерпул и мислам дека никој ништо нема да ни може
Фулам се добри оваа година на домашен терен но не се ништо посебно на гости, немаат ниту една победа.
Го респектираме секој противник но на терен до израз доаѓа нашата сила и нема од што да се плашиме. Одиме на нова победа, тоа е сигурно!

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60

Не треба да се плашите само мора малку претпазливост. Треба да знаете дека Манчестер нема втор тим. И тие што ги смета за втор тим, се првотимци што ги менува. Фергусон има еден состав за во Саботи, а друг за во Среди. Такви второтимци кои ретко настапуваат се многу малку. Ете некни играа Гибсон, Велбек, Посебон. Тие се во онаа група кои имаат помалку настапено. Тошиќ уште не е влезен во тимот салам. Инаку и Нани е резерва, а ама кој може Нани да го нарече второтимец? Или Парк, Сколкс, и сл. тоа се играчи кои ако не настапат во Среда, настапуваат во Сабота и обратно. Затоа ви велам кој и да го стави фергусон утре односно веќе денес, не се секирајте ние немаме толку многу слаб состав. Сите се класа. Од мене да им посакам среќа и се да им оди со лесно од рака.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
спремете линкови утре асални за сопкаст и остало (tvU player или како и да беше)
едвај ЧЕКАМ :vozbud:

И 24ТИ АЈДЕ ВЕЌЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! АААААААААААААААААА!
преку савана 9500 смештај, превоз, без карта!!! од савана имаат карти за натпреварот, ама ограничен број! да имав едно 300-400 евра, ќе одев мамата! аххххх!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Oва го немам постирано, постаро е ама интересно:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop