Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Грешка!
Уште од старт!
Интер не се за потценување!
Статистиката во домашните првенства ни е скоро иста!
Факт е дека Интер играше подобро со Милан, отколку ние што игравме со Ливерпул и арсенал!
Богами ако игра вака интер на сан сиро победа не ваѓаме!
Е сега тоа зависи и од тоа кои од повредените ќе ни се вратат са ЛШ?!

Можеби не се за потценување ама не се нешто повеке од нас,Милан ја нема одбраната како што ја има Јунајтед,што сакате од екипа од 35 па и повеке години?ништо.Интер не игра убаво во лш како што игра Јунајтед,речиси секогаш испагаат во осмина финале,лани изгубиј а од Ливерпул,па така да не се надеват на поволен резлутат против нас,и Рома се фалеа нешто ама ги снајде и нив на ОТ а првиот мегусебен натпревар не беа победиле па потоа им дојде понижувањето.Најдобро ке е реми со постигнат гол односно 1-1 па после на Олд Трафорд да им го дадеме тоа што го заслужуват.

Грешка!
Уште од старт!
Интер не се за потценување!
Статистиката во домашните првенства ни е скоро иста!
Факт е дека Интер играше подобро со Милан, отколку ние што игравме со Ливерпул и арсенал!
Богами ако игра вака интер на сан сиро победа не ваѓаме!
Е сега тоа зависи и од тоа кои од повредените ќе ни се вратат са ЛШ?!
Koга игравме ние со Арсенал и Ливирпул знаеш?
Како игравме со Челзи?
Не е само да напишиш пост!
Никој не рече дека се за потценување ама да кажеме дека се напобедливи е тоа малку потешко, Милан има најслаба одбрана од сите поголеми екипи!
Чомбе во право си. Самиот факт што Мурињо оди на повеќето натпревари од Манчестер Јунајтед да го следи во играта, а Фергусон нема отидено на ниту еден натпревар ( гледа можеби на ТВ, ама не е тоа поентата ), кажува колку сме подобар тим од италијанците. Вчера Милан беше далеку подобар, и имаше поголеми шанси, додека Интер победи со голот со рака постигнат од Адриано. Немаат многу брзи напаѓачи, само Маикон е поиздржлив, но го имаме Евра. Адриано и Ибрахимович неможат да се мерат со Тевез и Руни во трчање, така да мислам дека имаме предност во пресрет на меѓусебниот дуел.

Рака на срце Интер е добра екипа,но јас сум сигрен дека ќе ги победиме и во 2та натпревари.

Јас мислам првата нерешено....втората на ОТ леко леко 2 гола разлика па и оваа година одиме без пораз во Лига на Шампиони и таму да ставиме некој рекорд

Значи да бидеме малце реални, време беше братот пејн килер да напише. Интер е истата екипа од лани, само со едно супер засилување. Сакате да признаете или не тоа е никој друг освен Жозе Мурињо. Јас од носот на Ибрата не се плашам толку колку од Жозе. Покрај тоа што има среќа во сите дербиња против нас, има и тактичка подготвеност, нешто на кое мн ретко имаме налетано оваа сезона. Не се сомневам ни малку во Ферги, но знаејќи ги Јунајтед колку можат да си ја отежнат работата малце сум песимист. Сепак буги стадион ни е Сан Сиро/Џузепе Меаца.
Ете забораив да го спомнам и неиграњето на Немања, според мене најважниот играч на Јунајтед сезонава. Еванс првпат ке игра во мн важна утакмица, во странска земја, пред 85 000 ИТАЛИЈАНСКИ навивачи и хулигани. Италијански го зголемив оти во споредба со шега навивачите во Англија(освен на Ливерпул) италијанците стварно знаат да си го бодрат тимот. Така да се надева на уште едно тактичко ремек дело на Ферги како лани со Барса на Ноу Камп.
Кој сака да се клади со мене дека ке игра Парк и на двете утакмици? :)

Danny Welbeck

Darron Gibson might have been the more impressive Manchester United youngster at Derby, but Welbeck's superb finish evoked Thierry Henry and hinted at a big future.

Кој сака да се клади со мене дека ке игра Парк и на двете утакмици? :)

Парк секогаш игра на големите натпревари оваа сезона,:zver: играч е,се бори за секоја топка,неможе да се смири додека не ја одзеде а и на крај секогаш успева во тоа.

Mozam da kazam deka Man.Utd ima strasno uigran tim, ama ne mi e jasna edna rabota. Zosto ne dobijat poveke sansa tie decurlanata sto se pojavija vo kupot protiv Derby? Dokazaa deka Manchester ima i kvalitetna mladinska skola, a osven Evans vo posledno vreme mnogu retko promovira deca od sopstveniot pogon.

Има снимка од натпреварот Дерби-Манчестер на Спорт Клуб...кој не ја гледал синоќа позз

Рака на срце Интер е добра екипа,но јас сум сигрен дека ќе ги победиме и во 2та натпревари.
Во Италија не ми се верува да победиме,но доволно е и да играме нерешено со 1,2 постигнати голови.:smir:

Јас би бил среќен во Интер да изиграме нерешено:toe:Искрено не се слаб состав но да се надеваме да имаат лоша вечер..

Јас би бил среќен во Интер да изиграме нерешено:toe:Искрено не се слаб состав но да се надеваме да имаат лоша вечер..
Па супер е нарешено само да не играме 0:0,бидејќи така ако примиме гол дома,ќе мора да победиме.

Абе ќе победиме и на 2та натпревари шо ви е вас?:pipi:
Дај боже..Така и самодовербата ќе ни се дигне и после тоа Лузерфул ќе ги згазиме.И мислам дека ако ги поминеме Интер ќе влеземе у полу-финале.А тоа ќе биде голем успех-3та год. по ред у полу финале..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom