Абе види јас цело време ти докажувам дека вие женските сами правите машките да се чуствуваат фраери....затоа што повеќе им се удварате на таквите!!!
Ама до дека да дојдеш до тој дечко што знае да се понаша ти ќе поминеш и со многу други претходно...а со самото тоа можеби ти некого си направила да биде фраер со тоа шо си му дала!!!
А он пак бидејќи станал фраер благодарејки на тебе му се кренале акциите и успеал после тоа да биде со некоја многу појака!
И заради тоа настанува фраерот....значи он не е крив и не се чуствува фраер туку вие со самото зборување за него го правите фраер!!!
Морам значи прво: хахахаххахахаха:pos2:. Е сега второ: За првото болдирано, одма сада одма, кажи ми, зошто ако јас му "дадам"(за ова давањево обавезно отварам тема, да видам баш што се дава и како се дава... У секој случај помутав израз амин Боже) на некој момак, јас станувам курва, а он станува фраер? М? Мушките ко што знам, кога зборуваат за некоја девојка дека е многу јака, не ја карактеризираат со зборот курва, туку со "добра". Е зошто кога ќе спијат со неа, одма магично,таа се трансформира во курва?
И после се чудите зошто не ви "ДАВА" девојката, и "ВИ СЕ ПРАВИ ПОШТЕНА"(израз исто така на мојот драг форумџија), а вие сте малограѓански настроени, со желба за доминација, без самокритика, со многу стереотипи, но на крајот сепак-сакате да ја имате "курвава". Колку што можам да сфатам од твојот напишан текст, мажите и жените се според тебе обратнопропорционални... Женава, со колку поише спие-толку иде надоле, а мужов нагоре. И тука стигнуваме со мужов, до точка на зенитот,
)) поради тоа што спиел со многу жени. Искрено, да спиеш со толку многу жени, исто така те прави курва. Само машка курва. Знаеш... Заклучокот ти вришти
"не е он крив што е фраер а она што е курва, важно е да се дружиме"...Значи тука од перспектива на девојка, можам да ти кажам дека и девојките не се виновни што се толку многу добри во кревет, па сите вие сакате да спиете со нив и после ги правите занаетлијки... Но... тој муабет е во твој стил, а твојот тој стил е малограѓански.Ако те крева да спиеш со многу девојки, онда оди во јавна куќа. Зошто не ве прави ФРАЕРИ, кога спиете со ВИСТИНСКА КУРВА, туку најчесто се криете да не помислат дека не сте способни да освоите девојка?