Курва или фраерка?

K

kokran

Гостин
Како може дискриминираните да кажат зошто се дискриминирани? Инаку еве, се` има многу партнери не ради промискуитетност, туку ради тоа што не може да си го најде оној кој и одговара... А зошто мушкото не е промискуитетно ако спие со сто цури, туку е "фраер"? Зошто насловот е на место? Ти сметаш дека така треба да биде? Сакаш да си супериорен над женскиот пол? Онда зошто 90 проценти од машките летате по тие што спиеле со сите? Да не сте и вие промискуитетни?

во ист кош ги ставам и машките кои имаат повеќе партнерки.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
:pos2::pos2::pos2: e ova me bendisa stvarnoo :pipi:
vie ako ni se plasite tek nie sho treba da pravime...mirno da ne spieme :kesa:
Не реков дека јас се плашам туку општо мнозинството размислуваме на таков начин,инаку познавам и од малцинството,ти му велиш абре не еден, не двајца десет луѓе ми велат дека те изневерува а тој ме гледа како теле и го негира тоа.

Little Lady

Born To Be Wild
Член од
28 октомври 2008
Мислења
339
Поени од реакции
8
se zezav be za plashenjeto ama me bendisa odgovorov oti mislam deka e iskren...ne sum pomislila dosega na toa :pipi: opasni sme bile i nie znaci

a za toa telinata...sum imala mnogu slucai, normalno zaso pocesto maskite izneveruvaat..i kazuvam vaka i vaka...prvo ne mi veruvaat..pa posle aj vistina bilo pa ce mu prosti nekolku pati...pa posle jas kriva oti i pram problemi sho i gi otvoram ocite.....i zatoa se otkazav od vospituvanje telinja :tapp:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не се фраери тие што изневеруваат затоа што се мнозинство,туку секогаш фраери се малцинството.

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
што има везе со колку била,таа можи да е подобра и од останатите.јас не ги делам женските....

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Не е битно колку имала... Можеби само со еден научила сè што ѝ требало да знае.

Ако ти имаш секс со некоја и таа е *закон* во кревет, зарем ќе ја прашуваш колку ги имала пред тебе? Зошто тоа би ти било битно? Ако тебе ти е добар сексот со неа, супер и за тебе и за неа.

Е сега, ако веќе ти стане девојка и имате подлабока врска, ќе треба да знаеш да се носиш со фактот што најверојатно имала некој подобар од тебе пред тебе. Но, утехата е следната: ако навистина бил подобар од тебе, ќе останела со него.

Јасно, сето ова паѓа во вода ако потоа раскинете... Но во тој случај не би требало да си тупиш глава со колку пред тебе спиела, зашто веќе таа не би ти била ни предмет на размислување.

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
јас за ова се чудам повеќе од 3 месеци, и уште неможе да ми текне зашто е тоа така. Иако јас сум против тоа за да важи тоа правило дека ако машко повеќе легне е фраер, а женското е к*рва.
Како што еднаш рече еден драг мој форумџија,-најди си друштво, кое нема да гледа со колку си легнала, туку како си ги легнала.
ако ова не го памтам цел живот јас глава си сечам дека многу ми се свиѓа како е напишано.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Еве ја ќе ви кажам дека насловот на темата е на место...

На пример зошто сите женски трчаат по некој "фраер" шо имал многу пред него....зошто не трчате по некој што нема одено со никоја...

Така да вие самите машките ги правите "фраери" и сакате да бидете со нив....и затоа секое машко се стреми да биде фраер!!!!

Значи вашата психологија за избор на машко е да го изберете најбараното=најдоброто и да бидете со него....и од овде можете да увидите дека вие сте си криви за ова!!!!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Еве ја ќе ви кажам дека насловот на темата е на место...

На пример зошто сите женски трчаат по некој "фраер" шо имал многу пред него....зошто не трчате по некој што нема одено со никоја...

Така да вие самите машките ги правите "фраери" и сакате да бидете со нив....и затоа секое машко се стреми да биде фраер!!!!

Значи вашата психологија за избор на машко е да го изберете најбараното=најдоброто и да бидете со него....и од овде можете да увидите дека вие сте си криви за ова!!!!
Леле тресење глупости... кај ги изгенерализира така сите женски? Прво, не сите женски се замараат со такви тривијални работи како тоа колку девојки имал нивниот дечко. Веројатно ги има, ама јас малку познавам.

А тоа дека женското се гледа попреку е доказ за примитивност и ништо повеќе. Место секој да си гледа за својот живот, се живее за трачеви и лепење етикети...Бре бре бре!

Каде ви е самокритичноста и објективноста бе луѓе?

А инаку, не е темава за тоа кој е крив, него ЗOШТО се случува тоа.

А само за информација, најбараното не е секогаш најдоброто.:wink:

Македонец

Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Леле тресење глупости... кај ги изгенерализира така сите женски? Прво не сите женски се замараат со такви тривијални работи како тоа колку девојки имал нивниот дечко. Веројатно ги има, ама јас малку познавам.

А тоа дека женското се гледа попреку е доказ за примитивност и ништо повеќе. Место секој да си гледа за својот живот, се живее за трачеви и лепење етикети...Бре бре бре!

Каде ви е самокритичноста и објективноста бе луѓе?

А инаку, не е темава за тоа кој е крив, него ЗАШТО се случува тоа.

А само за информација, најбараното не е секогаш најдоброто.:wink:
Епа тоа се случува затоа што самата психологија на жената ја тера да гледа во најдоброто....а најдоброто е и најбараното....а најбараното оди со која сака...значи е фраер....ете од каде произлегува фраер!!!

значи сами правите машките да бидат над вас и да можат да се нарекуваат фраери!

одиме понатаму:smir:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Епа тоа се случува затоа што самата психологија на жената ја тера да гледа во најдоброто....а најдоброто е и најбараното....а најбараното оди со која сака...значи е фраер....ете од каде произлегува фраер!!!

значи сами правите машките да бидат над вас и да можат да се нарекуваат фраери!

одиме понатаму:smir:
Пак не сфати. ЗOШТО девојките се сметаат за К. ако спијат со повеќе машки, зашто ако тоа машкото го направи е фраер?

Инаку, очигледно имаме различна дефиниција за фраер, за мене фраер е дечко кој го има целиот пакет. Дечко што знае да се понаша, а не тип кој легнал 10000 девојки.

Македонец

Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Пак не сфати. ЗАШТО девојките се сметаат за К. ако спијат со повеќе машки, зашто ако тоа машкото го направи е фраер?

Инаку, очигледно имаме различна дефиниција за фраер, за мене фраер е дечко кој го има целиот пакет. Дечко што знае да се понаша, а не тип кој легнал 10000 девојки.
Абе види јас цело време ти докажувам дека вие женските сами правите машките да се чуствуваат фраери....затоа што повеќе им се удварате на таквите!!!

Ама до дека да дојдеш до тој дечко што знае да се понаша ти ќе поминеш и со многу други претходно...а со самото тоа можеби ти некого си направила да биде фраер со тоа шо си му дала!!!

А он пак бидејќи станал фраер благодарејки на тебе му се кренале акциите и успеал после тоа да биде со некоја многу појака!

И заради тоа настанува фраерот....значи он не е крив и не се чуствува фраер туку вие со самото зборување за него го правите фраер!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom