Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos2::pos2::pos2:Добар клип утрински ме насмеа:pos2::pos2:

Мислам дека Кушчак треба веќе да добие повеќе доверба кај Алекс...Знам што значи ВДС но во последно време не е во форма..А Кушчак според мене е одличен голман,мислам дека треба да добие шанса да се докаже.

Ван дер Сар во декември ќе донесе одлука дали ќе се пензионира на крајот од сезоната, и мислам дека човекот треба да се пензионира, го достигна врвот на кариерата, си освои ЛШ и Премиер, таман како за крај на кариерата. Во октомври ќе наполни 38 години, и релано, време му е за пензија. Ама јас за негов наследник го сакам Фостер, а не Кушчак.

И јас го сакам Фостер,подобар каде каде е од Кушчак.Кушчак некако ми е несигурен многу.Сетете се лани на головите што ги прими против Евертон,Спортинг...

И јас го сакам Фостер,подобар каде каде е од Кушчак.Кушчак некако ми е несигурен многу.Сетете се лани на головите што ги прими против Евертон,Спортинг...
И мене Кушчак ми е несигурен, али тоа е. Само пак да немаме проблеми со голмани како што имавме. Штета што ВДС има 37 години.

U18s: Huddersfield 0 United 5

Кушчак неможе да се избори за Полска да брани во прв тим... Фостер му е мајката. Ако го игра Фергусон на Фостер, многу реално е да стане бр.1 и за Англија.

Хахаха берба ајл бај ју д тајтлс хахахахахахахахаххахаха дет ис мај лајн хахахаххахаххаха :pos: ај коа има уште вакви клишчиња праќајтееее.

Да да фостер е подобар од кушчак и мислам дека ферги тоа го знае:toe:

Леле ова нашиве ај што се ѕверови ама многу откачени се луѓево глејте го клипчево. ХАХА Ѕверови

a spored mene kuscak e mn podobar od foster a i ne moze da se izbori da brani zs nema dovolna minutaza vo Man.Utd samo ke se vidi za nekoe vreme

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom