Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
Mоре се спрема за гроздоберот.......ЧЕ ИМА ФЕШТИ,КАА ШО СЛУШАМ И Juice че имал концерт на плоштадот :pos:

a koj e tija inace juice
a inaku na sankot i vo k7 ke ima dobra zabava vo sabota i nedela
covek da ne znae kaj poprvo da ode
ama sepak mislam deka icko lefank i andrej micajkov imaat prednost
koj pak ke se opiva daa

a koj e tija inace juice
a inaku na sankot i vo k7 ke ima dobra zabava vo sabota i nedela
covek da ne znae kaj poprvo da ode
ama sepak mislam deka icko lefank i andrej micajkov imaat prednost
koj pak ke se opiva daa
Море вечер у К7 се Ацо конга,Токсикологија и изненадување некакво да го еам,Срејс знам дека вечер е Влатко а ми се оде заради Марјана и Сара Леши.

А на плоштадот има ли нешто организирано за вечер?

А на плоштадот има ли нешто организирано за вечер?
ПЕТОК-04.09.2009
12:00 часот Свечено отварање на Тиквешки Гроздобер (локација Музеј Галерија Кавадарци-"Постојана Етнолошка поставка" ) а вооедно отворање на новите простории на Музеј Галеријата
19:00 часот Отварање на Вински Боемски фестивал (локација Мало Паркче)
• Обраќање на Градоначалникот Г-дин Александар Панов до присутните гости и претставниците на винариите од Тиквешкиот регион
• Настап на Марјан Коцев
• Фолклорно друштво Кавадарци
• Настап на Катерина Танева и група Нели ти Реков
21:00 часот Изложба на друштвото на ликовни уметници од Кавадарци со настап на
• Музичка подлога на ученици на О.М.Б.У "Лазо Мицев-Рале"
23:00 часот Избор на Крал и Кралица за винскиот карневал (локлација дискотека К7 градски базен)
• Гости професионален DJ и настап на KONGA
Воа е се за вечер или за денеска.

Од толку познати фаци шо ке дојдат у Кавадарци ке одам само на Дуле и Коки најискрено и башка на Трио Гранде. Се знае како треба да се истера гроздоберот ;)

Море синоќа на плоштад каа минев прво Журнал пееја,па околу 11 и Паркети почнаа да свират.....па заминав на к7 таму па вински крал и кралица,па Токсикологија пееја...Тугедр ама изигра на тија нивните песни :pos:

Синоќа у Спејс беше ногу јако.:vozbud: Влат4ето ногу убаво испеа и ногу јака атмосфера имаше :zver:

Синоќа у Спејс беше ногу јако.:vozbud: Влат4ето ногу убаво испеа и ногу јака атмосфера имаше :zver:

Уш каа почна со Бело Дугме шо може да очекуиш, мене барем ме бендиса :vozbud: Јес да каснеше саат време...

Гласот уш ми е фанат даа

Ами тоа се знаеше дека нема у 12 да почне, секоаш порано пише дека че почне за да се собере народ. А инаку супер беше и мене уш ми е фанат гласот :) Ја до крајот беше и се слика со него :vozbud::vozbud::vozbud: и го бакна :vozbud::vozbud::vozbud: :back: :wub::wub:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom