Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
Море шо има ново со кавадаречките убавици :kez: арнички ли се Васо ти си од гимназијата како е таму се скалушија ли малце тиа :pos2::pos2::pos2::vozbud:

А јас сум Барак Обама:pipi:

ЗАПИШИТЕ БАЗЕНОТ Е ЕДНА ОГРОМНА ШТАЛА:drk::drk::drk::drk::drk:

И Меккејн да си,исто ми е...За базенот немам коментар,баш и не обрнав внимание на тоа како е и што е,знам дека убаво си поминав :)

И Меккејн да си,исто ми е...За базенот немам коментар,баш и не обрнав внимание на тоа како е и што е,знам дека убаво си поминав :)

Цоцна ли ракијца ако си цоцнал за тоа убаво си поминал:helou::tv:

Еве еден цитат од Фан клуб Фени индустри. Ако не ме насмее кавадарчанец, друг никој неможе.

BANDA напиша:
caoooo.sea ce nanam.star covek su ja ,a uste malku i decata ce treba da gi skorivam za na skolo.moze ce zavrse strajkot na daskalite utre i so napraime,od bistri deca strumicani ce izlezat.e ne biva taa taka.:helou::helou::helou::helou::helou::helou::oeoeoe:

:zver:

Моме е бре не цоца ракија :pos2:

Moме било шооти е моме ѓоа има моми да видиш како шпеткат Ракијца после третата чаша и не знаат кај да фанат викат лелел не можам да дишам лом се стори салата има ли уште :vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Moме било шооти е моме ѓоа има моми да видиш како шпеткат Ракијца после третата чаша и не знаат кај да фанат викат лелел не можам да дишам лом се стори салата има ли уште :vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ОО баце бегај од пијана мома, после првата чаша се смее, после втората ги бакнуе сите, после третата плачат :pos2:

ОО баце бегај од пијана мома, после првата чаша се смее, после втората ги бакнуе сите, после третата плачат :pos2:

А после третата одат ки Васа на гликоза и сите и викат јас летам каа ќе му турат систем :vozbud::baeh::nesvest::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:и утре каа це разбудат сите вика кај сум а он по навика му вика ништо ништо собраќајка направи :pos2::pos2: ЛУДНИЦА:pos2::pos2::pos2:

Мајка му че а сакат кај мене, ја може систем да му буцнам ако сакат, да ги окикеравам малку :vozbud:

Мајка му че а сакат кај мене, ја може систем да му буцнам ако сакат, да ги окикеравам малку :vozbud:

Не кај тебе бе туку ки Васа на гликоза со е у Болницата така е викат таа жената :vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom