Гласајте за Охридското езеро кое влезе во изборот на 7 нови светски чуда!

• Креатор на темата Креатор на темата Galactikos
  • Време на започнување Време на започнување
чувај си ги вицовите за тебе, а овде кажи зошто Охридското езеро треба да биде назначено за Светско чудо
Не е работава само: МАкедонско е, чудо е
ама ај ако не да ги наклапаме и Преспанско и Дојранско

:tapp:

чувај си ги вицовите за тебе, а овде кажи зошто Охридското езеро треба да биде назначено за Светско чудо
Не е работава само: МАкедонско е, чудо е
ама ај ако не да ги наклапаме и Преспанско и Дојранско

:tapp:

јас ти кажав не затоа што е Македонско затоа што влегло во изборот значи според нивните правилници ЧУДО е (колку и да ти изгледа чудно :))а ако ти тврдиш дека не е чудо ти кажав и претходно пиши им меил бе бато :helou:

јас ти кажав не затоа што е Македонско затоа што влегло во изборот значи според нивните правилници ЧУДО е (колку и да ти изгледа чудно :))а ако ти тврдиш дека не е чудо ти кажав и претходно пиши им меил бе бато :helou:
Правилници бе : )))))

Влегло во изборот затоа што Комитетот (да ти ебам комитетот) го доставило како кандидат од Македонија.

Влегло во изборот затоа што Комитетот (да ти ебам комитетот) го доставило како кандидат од Македонија.

даа и они така само го стаиле :) дај ти се молам :)

Не гласајте де за Охридско, гласајте за друга опција.

Узпат, Охридското езеро е второ во свет по две категории: Старост и Длабочина. Во двете категории на прво место е огромното Бајкалско Езеро.

За ендемитскиот свет нема ни да зборувам, дека нема да гласате посекако :)

Ма некој не е доволно информиран :) А стварно има и многу други чуда низ МКД ама ке почекаат до другото гласање :)

Можит ке беше чудо ако лежеше распослано од врвот на Галичица па надолу, вака не ми е чудно за да е чудо

:baeh:

Еве шаблон за писмото...Спамирајте македонци:vozbud:
Здраво "Светско Чудо Co."

Јас сум од Македонија, секоја година мочам у тоа езеро и ви кажувам дека не е чудо.
Тоа Охриѓаните шо живеат околу него се чудо, ама тоа не е и крај.
Бришете го одма од списокот, за да не дојдам ја да ви го избришам.

Така да си знаете.
Ајт.

го имате слушнато сигурно, можда го имате по компјутери, телефони и стварно е добро за да се насмеете али во случајов одлично би се вклопило...
работава со вас и со уште многу „македонци“ е сам себе го убијал...
или да му умрит козата на комшијата...
или не ви се спиет па интересно ви е да се спорите...
само така... има на кого да се потпре државава...
дај веќе еднаш да го смениме имево, па да влезиме во голема албанија или бугарија или шознам јас...
шо ќе ни е македонија, гласајте за чудата на соседите, бидејќи се што е наше не чини

ако мислиш на А1, да не беа тие сигурно сега немаше да имаме ниту еден претставник на листата...
а еве сега видов, повелете додавајте

бидејќи се што е наше не чини

Ах бе Јовче...Се што е наше чини, само што ретко кој му бери гајлето на нашето...Пофали се за викендов...имаше фестивал во Охрид „Средновековен Охрид“...

Како се прикажа, каков бил Охрид во средновековието? Со Робин Худ? Со англиски витешки оклопи, и француски ренесансни женски свечени фустани? лол

закон беше средновековниот Охрид

ама ако имаше Скопјани скапо ке им беше

(за друга тема на ова) Сега за светсково чудо да си лафиме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom