Bratot
Стоик и Машкртник!
Aбе шо и да е... чудо или не, Македонско е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
чувај си ги вицовите за тебе, а овде кажи зошто Охридското езеро треба да биде назначено за Светско чудо
Не е работава само: МАкедонско е, чудо е
ама ај ако не да ги наклапаме и Преспанско и Дојранско
![]()
Правилници бе : )))))јас ти кажав не затоа што е Македонско затоа што влегло во изборот значи според нивните правилници ЧУДО е (колку и да ти изгледа чудно)а ако ти тврдиш дека не е чудо ти кажав и претходно пиши им меил бе бато :helou:
Правилници бе : )))))
Влегло во изборот затоа што Комитетот (да ти ебам комитетот) го доставило како кандидат од Македонија.
Не гласајте де за Охридско, гласајте за друга опција.
Узпат, Охридското езеро е второ во свет по две категории: Старост и Длабочина. Во двете категории на прво место е огромното Бајкалско Езеро.
За ендемитскиот свет нема ни да зборувам, дека нема да гласате посекако![]()
Еве шаблон за писмото...Спамирајте македонцијас ти кажав не затоа што е Македонско затоа што влегло во изборот значи според нивните правилници ЧУДО е (колку и да ти изгледа чудно)а ако ти тврдиш дека не е чудо ти кажав и претходно пиши им меил бе бато :helou:
Здраво "Светско Чудо Co."
Јас сум од Македонија, секоја година мочам у тоа езеро и ви кажувам дека не е чудо.
Тоа Охриѓаните шо живеат околу него се чудо, ама тоа не е и крај.
Бришете го одма од списокот, за да не дојдам ја да ви го избришам.
Така да си знаете.
Ајт.
Мајке ми!Тоа Охриѓаните шо живеат околу него се чудо
ако мислиш на А1, да не беа тие сигурно сега немаше да имаме ниту еден претставник на листата...Правилници бе : )))))
Влегло во изборот затоа што Комитетот (да ти ебам комитетот) го доставило како кандидат од Македонија.
бидејќи се што е наше не чини