F
FilipMacedon
Гостин
Па секако дека ке ја бутнат бистата кога е незаконски поставена,не е ова Свазиленд па секој да си гради бисти кај сака

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Па секако дека ке ја бутнат бистата кога е незаконски поставена,не е ова Свазиленд па секој да си гради бисти кај сака![]()
Македонската полиција подвежда под отговорност лица с б'лгарско самос'знание и определја като прест'пен акт развјаването на б'лгарски знамена, а в с'штото време в столицата на Македонија - Скопие, могат да се видјат хилјади албански, ср'бски, американски и много други национални флагове
А бе Татари...? Што не си градите споменици на Александров и таквите ко него кај вас во татарија...??? Што се плеткате тука...??? ДОЈДЕТЕ УШТЕ ЕДНАШ ДА СЕ ЗАНОСИТЕ ОВДЕ И СО АЛЕКСАНДРОВ И СО МАРА БУНЕВА, ЈАС ЛИЧНО ЌЕ ВЕ П Р Е Т Е П А М !!!! :nerv: :violent1:
А тоа как ше го коментираш???
И коj бил искомплексиран... no comment
И коj бил искомплексиран... no comment
Како прво Албанските знамиња има кај што преовладува Албанското малцинство,српско знаме не сум видел никаде освен кога ке дојде Цеца да прави концер и тогаш се вејат не српски туку југословенски,а бугарски знамиња нема воопшто бидејќи бугарофилите се бројат на прсти.Инаку тоа за полицијата мислам дека најмалку треба за тоа да коментираш бидејќи вие на нашите во Пирин ги притворате без причина,исто така Македонците од Пирин победија во спорот во Стразбур така што судијата беше неутрален и кажа дека Македонците се во право, значи тоа што го пишуваш е обична пропаганда
А бе Татари...? Што не си градите споменици на Александров и таквите ко него кај вас во татарија...??? Што се плеткате тука...??? ДОЈДЕТЕ УШТЕ ЕДНАШ ДА СЕ ЗАНОСИТЕ ОВДЕ И СО АЛЕКСАНДРОВ И СО МАРА БУНЕВА, ЈАС ЛИЧНО ЌЕ ВЕ П Р Е Т Е П А М !!!! :nerv: :violent1:
Не знам зошто така мислиш, но е факт дека б'лгарско знаме в Скопjе не може да се вее
Не се работи за искомпексираност од наша страна, туку од ваша...!!!
Па ние не ставаме наши херои во Софија... Вие ставате ваши кај нас... Ви реков... Само да дознаам на вести дека сте дошле пак...!!! :angry3:
Ај да ставија на Васил Левски или некој друг,а не се фалат со туѓи херои,практички на нас бесплатно ни поклонуваат спомени
Не знам зошто така мислиш, но е факт дека б'лгарско знаме в Скопjе не може да се вее и тоа е наjголем грех и страшно ако некој го стори, а тоа за полицијата во Пирин не е така, jас сум македонец от Пирин и мене никоj не ме ограничувал да го веам кое си сакам знаме, ограничуват се само теа кои сакат сепаратистки да делат и имат претензии за територии от мојата родина Б'лгарија!
Значи за тебе Тодор Александров не е херој?????????