Рекламите кај нас

• Креатор на темата Креатор на темата Mesaja
  • Време на започнување Време на започнување
Бидејќи со тоа се занимавам,до некаде,еве неколку од моите фаворити, шо налетав на нив додека барав инспирација глеајќи смешни реклами за да направам една-

од фанта овие неколку ме одушевија-

има уше неколку,али ми треа време да ги најдам :)

abe pokraj ovie i reklamana za bonux so tipkata(mislam marija se vikase) isto najdebilna reklama.. btw ima mn ama ne mi se upropastuva denov sea za da mislam na niv:tapp::tapp: definitivno da ne se k-15 ke iame najtapa reklami

к-15 и се е можно мислам дека нема подобра реклама од рекламите на к-15 тимот ... :vozbud:

Кафе браво пијам - ПРЕМИУМ РАЗБИРАШ ..
Пијам и добивам -НАГРАДИ РАЗБИРАШ .......... итн ..:vozbud::vozbud:

има уше неколку,али ми треа време да ги најдам :)

Маја, темата беше рекламите кај НАС, а овие прв пат ги гледам.
Енивејз нешто слично на последната реклама е рекламата за КАРА со Радица Лелова, ја нема на ЈуТјуб, ама затоа земаф неколку слики од спејсот на Радица.
RadicaKara1.jpg

RadicaKara2.jpg

RadicaKara3.jpg

RadicaKara4.jpg

RadicaKara5.jpg

к-15 се закон за реклами....иначе времетраењето на рекламите е нездраво големо...забораваш што си гледал

Освен К-15 ретко некоја добра реклама кај нас.Посебно на А1 кога гледаш филм и со рекламите забораваш дека гледаш филм.Ми се има случено комплетно да заборавам дека гледам нешто поради рекламите и сум почнал да работам нешто друго.Дури потоа се сеќавам дека сум го пропуштил филмот.

абе к15 имаше за некој детергент многу јака прееска гледав и овие од к15 беа демек смалени ептен и чистеја ве це шо беше 8786976 пати поголемо од нив тие ко џуџиња беа... и знам дека описов сакс ама...:toe:

Има сега баш една со к15 за една горска вода .. само не ми текине кога ке дознам клипчево ке го дадам .....

Че видиш ти бе....расист!
Таа е?

Не Не ....
Има една друга некако кога ке се напие и накај него како горила АУУАУУАУУ ахха на цацко му летна шиширот и оди во диско Тошо исто така АУАУУАУАУ и потоа оди во WC таму еден дедо имаше во шоља и тој се напи и одеднаш АУАУАУУА У:vozbud::vozbud:
Сега глупо излегува кога ви објаснувам ... ке се обидам утре да ја најдам ..

Не Не ....
Има една друга некако кога ке се напие и накај него како горила АУУАУУАУУ ахха на цацко му летна шиширот и оди во диско Тошо исто така АУАУУАУАУ и потоа оди во WC таму еден дедо имаше во шоља и тој се напи и одеднаш АУАУАУУА У:vozbud::vozbud:
Сега глупо излегува кога ви објаснувам ... ке се обидам утре да ја најдам ..

Тоа е 'рже не се 'држе.За еден енергетски пијалок е таа реклама.Е сега не ми текнува името:)

Тоа е 'рже не се 'држе.За еден енергетски пијалок е таа реклама.Е сега не ми текнува името:)

ДА ДА ТОА Е ..
АЈ ке ти текне ако ти текне на јутуб ако ја има стави ја да се насмеееме :pos2:

За пивцево најдобри реклами имаат
Bud Light!
\

Добра реклама ама темата е Рекламите кај нас и мислам дека оваа реклама не е Македонска .... :toe:
Инаку ДОбра е...

Горска Мечка, енергетски напиток од КОДИНГ - производителот на Горска Вода.
Пластично шише од 0,33 литри. со вообиаченит состојки за енергетски напиток. Е за вкусот не се сеќавам баш, бидејќи пиев рано наутро одејќи накај работа и немало нешто карактеристично во врска со пијалокот.

За пивцево најдобри реклами имаат
Bud Light!
\

БАД има одлични реклами, ама бидејќи ова пиво никогаш не се продавало кај нас, никогаш не биле прикажани ниту реклами.
ТЕМАВА ЗА МАКЕДОНСКИ РЕКЛАМИ, евентуално странски кои се прикажуваат на македонските телевизии ај се продолжете, и ве молам без БАД и долна облека мејд ин франс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom