Започнаа “психичките бомбардирања“ за Северна Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата ABC
  • Време на започнување Време на започнување
Добро ај кажи ми тогаш зошто ти правеше протести токму против промената на името,па нели и кокошки спремавте Сарковци и такви чуда,или сето тоа беше само да ни мачкате очи
Најкратко...
затоа што тогаш не беше првата половина на Септември.
Да си чул или видел да ја дореализирав `Александрија`?
Ене ми ги 28.000 потписи,у плакар.

Времето не згази.
Време е за друга акција.
Дур може мислам....
Пошто чичко Буш си оди за некој месец.
После тоа ќе бидеш согласен (ти) да бидеш и етиопјанин...
само за да останеш жив.
Дур јас со пцуење и без ќеиф да ви кажам право...
ќе треба за глава да се фатам со bloody кој што ми е другарче и пошто он не збори многу сега чита негде и нервозно пуши,исто така чудејќи се како толку прости работи некој не може да сфати.:tapp:

Bar mene me plakaat ti gi lupas for free sto e poglupavvo ?

Zasto vaka navreduvas koj e platen ... insinuacii ... eve znaes li ti koj e Kisindzer ?

Situacijata e taa ako ne se diskutira nema da ja snema situacijata :kesa:

Кажи има на твоите газди да ти дадат текст,овака сам тешко ти оди:tv:

Се сеќавам на истото лудило 1991 година.
Јас во ЈНА, ЈНА се распадна пред Ју да се распадне.
Читам Нова Македонија со 3 дена закаснување, таму се појавува некоја ВМРО која сака независна Македонија.
Одма до нив некој КПМ вели ако Македонија стане независна, крај е со неа, нема да има за леб, само паприки ќе јаде, независна Македонија нема да издржи ниту 30 дена.
Мора по секоја цена да останеме во Југославија.
Таа цена ја платија илјадници млади Македонци кои гинеа по боиштата повторно за туѓи интереси.
2009 година, ништо не е променето, Македонија повторно е на крстопат, дали да служи на друг или да си служи себе се.
Повторно закани, ако не го смениме името, готово е со нас.
3 пати умиравме, 3 пати воскреснувавме, може да ни се фатат.

Aбе имаше и еден 9 Јули кога заминуваше последниот воз,да не ти текнува шо направија со возот,замина,остана на станица или се измени возниот ред па нема да тргне?:smir:

Отпишани се тие веќе, можат само себе да се “убедуваат“.

Колку и да се каат отпосле,срам да ги јаде после ова, нема простиш.

Da ama imase serija POVRATAK OTPISANIH , znaesh Prle i Tihi , mene mi se svidjase onoj Prle sve nesto po zenskite beshe imashe brkovi i tepashe fashisti ...super serija beshe ... imav i maica :smir:

Zasto sram koga se diskutira za najnormalna tema ? Ne zborime za opshtenje so OVCI pa da mi e bar mene sram ...i sto ako chutish sto fajde od toa ? Trpi si , chuti si pa 21 vek sme pobogu :smir:

Најкратко...
затоа што тогаш не беше првата половина на Септември.
Да си чул или видел да ја дореализирав `Александрија`?
Ене ми ги 28.000 потписи,у плакар.

Времето не згази.
Време е за друга акција.
Дур може мислам....
Пошто чичко Буш си оди за некој месец.
После тоа ќе бидеш согласен (ти) да бидеш и етиопјанин...
само за да останеш жив.
Дур јас со пцуење и без ќеиф да ви кажам право...
ќе треба за глава да се фатам со bloody кој што ми е другарче и пошто он не збори многу сега чита негде и нервозно пуши,исто така чудејќи се како толку прости работи некој не може да сфати.:tapp:

И да сакам да се правам Етиоп неможам,бел сум инаку ти сам си го откри карактерот,за да ти се зацврсти малце карактерот најди си некое филмче со Авганистанци или Виетнамци тогаш ке сфатиш како треба да се бориш во тоа што веруваш.И за крај на форумџиите им оставаш впечаток дека вашата невладина претставува само една машина за пари,штета за некои луѓе(како мене)што веруваа во вас

:pos2:

Од една страна имаш јасни индиции од македонски и светски државници дека името нема да се менува и дека сме подржани да истраеме во тоа...

А, од друга страна го имаш Зевсус кој ти вика мењај име, иначе тешко тебе.
По што е нормално е да го прашаш зошто, што ќе биде толку страшно, но добиваш одговор не прашуј зошто, него ја така ти викам зошо знам (а, не ме ни прашувај што и од каде знам).

Хммм...Тежок избор...Да мењам име пошто зеко says so (мада пази, може утре да рече, абе не, други времиња дојдоа, не требаше да мењаме име, ајде сега да го враќаме) или да го слушнам здравиот разум кој вели, ти сменат ли име, ќе ти сменат и идентитет и на крај ќе те збришат.

У тешка дилема сум, у пм.:pos2:

И да сакам да се правам Етиоп неможам,бел сум инаку ти сам си го откри карактерот,за да ти се зацврсти малце карактерот најди си некое филмче со Авганистанци или Виетнамци тогаш ке сфатиш како треба да се бориш во тоа што веруваш.И за крај на форумџиите им оставаш впечаток дека вашата невладина претставува само една машина за пари,штета за некои луѓе(како мене)што веруваа во вас
Ти Е.К.В. си слушал некогаш?
За круг ти правев муабет. :wink:
Ovaj krug sam smislio
Ovaj krug sam stvorio
Ovaj krug sam razbio
U vetar rasuo. :wink:
Дојдовме до ненадминливи разлики во ставовите.
Неможно е да правиш било што сериозно со дел од луѓето таму.
И плус,МЦИ ќе добие нов лидер за максимум еден месец од сега,на кој што претходно треба да му го исчистам патот.
Па како му сече...bonus auspecis.
:toe:

Ти Е.К.В. си слушал некогаш?
За круг ти правев муабет. :wink:
Ovaj krug sam smislio
Ovaj krug sam stvorio
Ovaj krug sam razbio
U vetar rasuo. :wink:
Дојдовме до ненадминливи разлики во ставовите.
Неможно е да правиш било што сериозно со дел од луѓето таму.
И плус,МЦИ ќе добие нов лидер за максимум еден месец од сега,на кој што претходно треба да му го исчистам патот.
Па како му сече...bonus auspecis.
:toe:

Ако твојот став е и ставот на МЦИ тогаш ке мора нова да правите

Од една страна имаш јасни индиции од македонски
Не не...немој да парафразираш.
:nenene: :toe:
Апсолутно сум спремен да се расправам со цела екипа од УМС,без око да ми трепне.
Вистината е дека сите светски лидери,без Буш,кој директно кој индиректно ја подржуваат Грција.
И точно они се проблемот,не караманлис.
Дур... имаме еден македонски лидер кој што се нечка и прашува Голдано...шо да плавам,Голдано?
Дур времето поминува. :wink:

Ja sum protiv menuvanje na imeto!!! I TOCKA :salut:
Nitu pregovaranje nitu lobiranje nitu bilo kakvo mrcenje za lobiranje ova, ona, otvaranje oci, nacionalna pripadnost Amerika, EU i red drugi finti.
I so sea nie ke barame vrakanje na imoti na koi luge sto ziveele vo Grcija, severnomakedoncite od egejska makedonija.

Prikazni za mali deca, pred spienje.:drk:

Da ama imase serija POVRATAK OTPISANIH , znaesh Prle i Tihi , mene mi se svidjase onoj Prle sve nesto po zenskite beshe imashe brkovi i tepashe fashisti ...super serija beshe ... imav i maica :smir:

Zasto sram koga se diskutira za najnormalna tema ? Ne zborime za opshtenje so OVCI pa da mi e bar mene sram ...i sto ako chutish sto fajde od toa ? Trpi si , chuti si pa 21 vek sme pobogu :smir:

Tи продолжи да си го играш ташакот. Мене не ме замарај со маалски финти.

Премногу сум толерирал досега, ама се' има граници.

Ми се гади од луѓе што си го газат достоинството и ставот.

120 земји не признаа под Уставното име од кои се 3 членки на Советото за безбедност, Русија, Кина, САД.
Сите светски лидери ?

:pos2:

Од една страна имаш јасни индиции од македонски и светски државници дека името нема да се менува и дека сме подржани да истраеме во тоа...

По што е нормално е да го прашаш зошто, што ќе биде толку страшно, но добиваш одговор не прашуј зошто, него ја така ти викам зошо знам (а, не ме ни прашувај што и од каде знам).

Хммм...Тежок избор...Да мењам име пошто зеко says so (мада пази, може утре да рече, абе не, други времиња дојдоа, не требаше да мењаме име, ајде сега да го враќаме) или да го слушнам здравиот разум кој вели, ти сменат ли име, ќе ти сменат и идентитет и на крај ќе те збришат.

У тешка дилема сум, у пм.:pos2:

Затоа слушаш ABC кој ти вели:-абе шо ги ебиш,никако не менувај име зошто и да менуваш и да не менуваш исто ти се фаќа,вака барем ќе си се викаш онака како што си знаеш.:smir:

Ако твојот став е и ставот на МЦИ тогаш ке мора нова да правите
Мојот став од секогаш бил само мој став....
Нема пара што ќе ме купи
(пошто неколку пати ми залепи таква квалификација до сега)
ниту пак може да ми го смени некој од тие што е во МЦИ
(од проста причина,став може да ми смени идол-а таму немам таков)

Енивеј... тоа што тебе те интересира е дека МЦИ ќе добие комплетно ново водство во кое што јас нема да бидам дел. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom