Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
Таман ја видов темата и истото ке го прашував... Оп некој се сетил пред мене.Има позитивна работа која ја направил Б.Ц?:icon_eek:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таман ја видов темата и истото ке го прашував... Оп некој се сетил пред мене.Има позитивна работа која ја направил Б.Ц?:icon_eek:
Има позитивна работа која ја направил Б.Ц?:icon_eek:
Ne go abolicira Lambe i gradonachalnikot od Aerodrom koj beshe faten so parite vo dzeb...pa kutriot nemal so shto da se pravda pa dal izgovor demek Crkva kje gradel a parite keshirani vekje na negova raka i vo negov dzeb.
Како можам да подржувам некого, за кого неможе да ми текне некоја придобивка од неговото владеење?
Пак нешто ми грешиш..не беше бранко тој...дури не ни беше лидер на СКМ-ПДП (така се викаше тогаш СДСМ)Da beshe Gruevski onoj sho ke ja osamostoeshe Makedonija vo 1991va godina ke ti tekneshe na taa pridobivka?
Па нели беше некоја си експертска влада во тој период.
Ти бе глуп си или се правиш глуп........од бисер до бисер редиш...Greshka si i toa kolosalna...Kljusev kako pretsedatel na DPMNE ja predvodeshe taa vlast od 3godini t.e. ekspertskata de.
Ти бе глуп си или се правиш глуп........од бисер до бисер редиш...
Се сеќаваме и тоа добро..не бери гајле.....
Само не се сеќавам да тој бил преседател на ВМРО-ДПМНЕ и не се сеќавам дека бранко ја осамостои Македонија...
Се сеќавам и дека тогаш бранко не беше ни трета виолина во СКМ-ПДП.
Леле луѓе што све држи оваа земја Македонска?
Леле луѓе што све држи оваа земја Македонска?