Втор уписен рок на факултет...

• Креатор на темата Креатор на темата bella
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бре... зошто полагате предмети кои врска немаат со факултетот кој сакате да го запишете :uvo:

NE BE SAKAV DA KAZAM DALI SEGA IMA VRSKA MATEMATIKA-NAPREDNO SO NE SI POLAGAL.

Vo vtor upisen rok mozes da probas na site onie fakulteti na koi ke ima mesto, bez razlika na predmetite koi si gi polagal na maturata!!! Bar taka pisuva vo konkursot!!!

Abe luge ima li negde nekoi prvicni rezultati od vtoriot upisen rok ili treba da se ceka do 25.

23... тогаш ќе се резултативе...
иако гледав на странана од штипскион утре првични листи со успех ќе истакнеле...

инаку јас во прв аплицирав на новинарски, не ми ги разгледаа документите поради информатика шо полагав на матура...

сеа во втор пак подадов на новинарски па ќе видиме...

Не ме примаа на економски во Скопје,па поднесов документи во Штип на медицина и таму ме примаа.

23... тогаш ќе се резултативе...
иако гледав на странана од штипскион утре првични листи со успех ќе истакнеле...

инаку јас во прв аплицирав на новинарски, не ми ги разгледаа документите поради информатика шо полагав на матура...

сеа во втор пак подадов на новинарски па ќе видиме...

Сепак,тие што се сега и тие ќе останат,нема да има промени,пошто на веб страната на штипскиот универзитет пишува дека запишувањето ќе почне од 22 септември до 30.

Luge izlegoja preliminarnite listi od vtoriot upisen rok.Pa sega daj pofalete se dali ste primeni ili opet menjamo lokacije.

^утре ќе има резултати.
стискам палци за сите

на странана од правен ги нема резултатите, поточно нема никакви промени, вртев на телефонон нивен, се јавуват секретарка па бидејќи не знам локал за студентски прашања чекам да ме поврзит оператор а од операторот ни трага ни глас... :S

sakam da prasam dali moze da se zapisam na drzavna kvota zatoa sto imam povece bodovi od tie sto se primeni vece vo privot upisen rok ,

sakam da prasam dali moze da se zapisam na drzavna kvota zatoa sto imam povece bodovi od tie sto se primeni vece vo privot upisen rok ,

неможеш, кој се упикал се упикал. Ти имај и 100 поени бадијала е, пак ќе бидеш у приватна квота

Во државна квота можеш да влезеш само доколку има слободни места.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom