Гостувања на странски навивачи во Македонија!

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.551
Поени од реакции
1.547
Дефинитивно од сите гостински навивачи кој што гостувале во Македонија, Шкотланѓаниве ми направија највеке мерак.
Позитивни ликови, ни направија голем атер со пеење на наши песни, донираа многу илјади евра за хуманитарни цели, не прават проблеми...сосема спротивно од оние клошарине од истиот остров.
Дали ви се свигаат?
Кои според вас биле најдобри, а кои најлоши гости кај нас?
Еве и еден клип снимен денеска
П.С Напред Македонија утре сите сме со тебе!
тоа клипчето е од кебапчилница К, во организација на MacedonianFootball.com се направи една забава од околу 30 луѓе, пола шкоти пола македонци. поканети беа (и дојдоа) сите шкоти што скоро цела година беа на тамошниот форум и да ви кажам си поминавме незаборавно. ракија, скопско, скара, шкотско виски, шкотски колачи, гајди... феноменална вечер. после за некои забавата продолжи во Маракана.

пс. не ви кажувам кој сум јас на клипот :baeh:

ппс. срамота за Колосеум и Хавана што не ми дозволија да внесам шкоти таму. обезбедувањето од Хавана дури ми бараше ни помалку ни повеќе туку 4.000 денари за да влезат. срамота! :tapp:

Член од
11 септември 2008
Мислења
224
Поени од реакции
6
Шкотите се ѕверки, друштвени луѓе, не се намќори, не се агресивни, а и башка наочари бакшиш ми дадоа...:pos2:

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Погледнете го клипчево. Го имаа ставено на форумот на Tartan Army. Некој Шкот го направил деновиве со слики од нивното гостување во Македонија - закон е :)! Има многу интересни слики и снимки.

А

Ајсшутер

Гостин
Коментаров на видеово подоле.
Nice video , greets to ALL SCOTISH fans ...
Macedonians & Scotish Brothers forever ...

FUCK GREECE & ENGLAND
пс. не ви кажувам кој сум јас на клипот :baeh:
Ти си тој на 1.40 со македонскиот дрес што кажуваше шарска плескавица,салата

Член од
10 август 2008
Мислења
703
Поени од реакции
1.930
По мили по фини навивачи ако дојдат некогаш во Скопје мислам дека нема,ги обожавам и ако има Господ заедно да идеме на светско хахаха,топ луѓе нема што.

FREE SCOTLAND AND UNATED MACEDONIA

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Погледнете го клипчево. Го имаа ставено на форумот на Tartan Army. Некој Шкот го направил деновиве со слики од нивното гостување во Македонија - закон е :)! Има многу интересни слики и снимки.

Газињата накрај се закон кај им истекнало:pos2::pos2::pos2:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Како бе што барале во Тетово, зар нема што да се види ?
Беа и на Елена Ристевска во саботата во Тетово :pos:
Види го, не ме разбирај погрешно...:nesum:

Мислев чудно ми падна дека натпреваров во Скопје, ме зачуди што заскитале натака.:smir:

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Види го, не ме разбирај погрешно...:nesum:

Мислев чудно ми падна дека натпреваров во Скопје,ме зачуди што заскитале натака.
:smir:

Не заскитале, туку најверојатно таму биле сместени. Скопје изгледа нема хотелски капацитет за да смести над 2000 луѓе. Колку што читав на нивниот форум имало доста и во Охрид што биле сместени, а можно е (имаше најави) и во Велес и во Тетово да имало групи.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.430
Поени од реакции
16.738
Да бе беа и у Тетово, закон се. У диско беа права шема, со сите можеше да се изнапраеш муабет. Како и да е супер навивачи, ќе ми биде особено задоволство ако и нареден квалификациски циклус се паднеме со Шкотска.:smir:

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37

закон е клипов

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.551
Поени од реакции
1.547
Коментаров на видеово подоле.

Ти си тој на 1.40 со македонскиот дрес што кажуваше шарска плескавица,салата
хаха, не не, не сум тој, јас не давам интервју, не сум media whore :pos2:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
На мечот со Исланд,Шкотските навивачи го истакнале и македонско знаме :vozbud: во знак на почит за нашата гостопримливост...е треба сите навивачи да бидат како нив...браво секоја чест :smir: сакам и наредните квалификации да се паднеме со нив или можеби на клупско ниво со нашиот Вардар :vozbud:

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5

Еве слика кај што се гледа знамето.Ова е на Исланд - Шкотска.

Kajgana Shop

На врв Bottom