MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Version 8.5 2008 година и користам Windows Xp SP3... Али стварно нервира ова, многу е грдо...а до вчера не ми беше вака, кога го запалив компјутерот така ми се направи и така ми остана...

Version 8.5 2008 година и користам Windows Xp SP3... Али стварно нервира ова, многу е грдо...а до вчера не ми беше вака, кога го запалив компјутерот така ми се направи и така ми остана...

Да не си се испобунил нешто?

Во секој случај, симни си ја најновата верзија, таму се е во ред.

Да не си се испобунил нешто?

Во секој случај, симни си ја најновата верзија, таму се е во ред.

Не ми се свиѓа новата верзија затоа не ја симињам 8.5 од секад ја користам таа 9-та Betta е некако.. незнам... А има решение за ова или слабо ?

Не ми се свиѓа новата верзија затоа не ја симињам 8.5 од секад ја користам таа 9-та Betta е некако.. незнам... А има решение за ова или слабо ?

1. Кажи зашто не ти се свиѓа... ама убаво објасни во што е полоша од 8.5 верзијата
2. Од каде дека е BETA??

Некој да може да ми даде линк од НАЈНОВАТА верзија на мсн да го симнам !!!

1. Кажи зашто не ти се свиѓа... ама убаво објасни во што е полоша од 8.5 верзијата
2. Од каде дека е BETA??

Mногу е поразлична, иконите не ми се свиѓаат и тоа што све е преместено, а за тоа дали е бета или не, незнам пошо имаше и нова верзија Бета и затоа така пишав...

Eдитирано од супермодератор: Вирус. - Џену Грл.

Знае ли некој како да го избришам ова нонстоп се појавува и се исклуцува мсн па пак уклучува пробав со spywere, go preinstalirav ali pak isto

Знае ли некој како да го избришам ова нонстоп се појавува и се исклуцува мсн па пак уклучува пробав со spywere, go preinstalirav ali pak isto

Ова е вирус немој некој да го симнал Бриши го линкот од другарот што ти иде линкот он е заразен со вируси и кај тебе се праќаат не ги симнуј игнорирај ги само или стави го на блок

Ова е вирус немој некој да го симнал Бриши го линкот од другарот што ти иде линкот он е заразен со вируси и кај тебе се праќаат не ги симнуј игнорирај ги само или стави го на блок

спас нема ли за ова или сеа морам нов Виндос да ставам?

спас нема ли за ова или сеа морам нов Виндос да ставам?

Чекај по линкот што го пиша треба да ти стасува од контакти ? и ако го симнеш тогаш ти е заразен компјутерот тие вируси од контактите се парќаат стави ги на блок тие контакти што ти праќаат вируси и крај ако ти си заразен скенирај со некој антивирус ESET,Kaspersky и готово

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom