Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бербатов е Македонец! Татко му е важна личност во ОМО Пирин. Ете зошто човекот се решил да проба со Вардар, но можеби тогаш не се покажал Димитар... Како и да е успешен фудбалер е.
bil vraten od manchester poradi toa .. PROBLEM bilo BOJATA na TELOTO i poradi toa deka bil nizok.. taka prochitav jas pred nekoj den
Колко си дезинформиран...Откаде научи, че татко му е в ОМО Илинден? от Утрински вестник?
Твој сонародник, еден од ретките нормални Бугари на форумов објективно призна дека Бербатов е Македонец, не знам што трипаш сега и ти, али сепак пак ќе кажам, не мора да се палите, никој не ви го зема.
Што бе никој не им го зима? Треба некој прво да им го даде за да може да им го зима. Бербатов е Македонец по раѓање. Не сум им ја крив на тоа глупите Бугари шо цел живот ни го гланцаат и што ја окупирале Пиринска Македонија па 100 години ги тероризираат тие луѓе таму да бидат бугари со сила. Чоекот е роден како Македонец од татко кој признавал дека е Македонец. На што го научиле после асимилаторите не знам и не ми е гајле, ама немој и ти да викаш дека си е бугар и не им го зимаме. Македонец е кој живее во Бугарија. Тоа е друго.
Леле...Бербатов македонец. Аз живеем недалеко от к'штата каде се е родил Бербатов. И с'м б'лгарин. Как става таја работа - не знам. Требе да му кажете на човеко, че е македонец да си знае...Иначе оди насекаде, по целио свет и говори, че е Б'лгарин.
Mу беше чест да настапува за Бугарија. :tv:Не викам дека е Бугарин јас, Македонец е, ама што фајде ако рикаме сега по него кога тој веќе одлучил да си настапува за Бугарија. Знам дека има кажано дека си е Македонец ама има и кажано дека му е чест да настапува за Бугарија![]()
Не викам дека е Бугарин јас, Македонец е, ама што фајде ако рикаме сега по него кога тој веќе одлучил да си настапува за Бугарија. Знам дека има кажано дека си е Македонец ама има и кажано дека му е чест да настапува за Бугарија![]()
Жити мене најди НЗС на овие две работи. Иначе си знае дека е Македонец а тоа што говори и си се осеќа е друго.
П.С. Ако си се родил и ти во Пиринскиот дел, тогаш, guess what, I have a surprise for you.
Меси бил во Комо, и Кака и Пирло во Интер![]()
Нема врска, а и за Кака во Интер првпат слушам.