Бербатов во Вардар...

• Креатор на темата Креатор на темата Warrior
  • Време на започнување Време на започнување

Warrior

Born to laugh
Член од
15 декември 2005
Мислења
375
Поени од реакции
3
Веб-сајт
www.vojdan.cjb.net
Можело и за без пари, ама...незнам, бил неталентиран!
scan0003tb3.jpg

спорт.ком.мк

treba da e sreken sto od vardar go odbile ako zaigral u nase prvenstvo ke mu gi iskrsele nozete nasite talentirani igraci,a vaka uspea da zaigra i za mancester

Ова е апсолутно точна информација, и доказ како се гледа на работите во Македонија. Инаку уште еднаш ќе кажам дека е во целост вистина

Замислете татко му Иван не го однел во Софија прво туку го донел во Скопје.А нашите Вардар го изгониле како куче па како нема да го изгонат кога Вардар ги имаше тогаш суперталентите Баевски и Начевски.

ееее вистина е ова јасзнам во секој спорт вака се прави па после се нервираме кога дрва играат во репрезентацијата и клубовите.

treba da e sreken sto od vardar go odbile ako zaigral u nase prvenstvo ke mu gi iskrsele nozete nasite talentirani igraci,a vaka uspea da zaigra i za mancester

Да да, во бугарската лига може да се учествува само со диплома од завршен курс по балет... :tapp:

Инаку, Бербатов има македонско потекло, роден е во Пирин и има претци македонци, затоа и требало да игра за Вардар... штета, морам да признаам, но хеј, никој никогаш не знае иднината што ни носи.

Дечкото сега треба да е среќен поради тоа.

Баш сакам да знам тој што го избркал на Митко сега што си мисли.

нели има ваква тема ? не е ни битно се чудам кои беа стручњаците во вардар ? кочо димитровски ?

Не се чудете вакви утки се праат и во Реал и во Интер, а не во Вардар.

ova e tocno, znam deka bile da go gledaat u blagoevgrad i zaklucile deka takvi fudbaleri ima i u makedonija i nema potreba da se nosat od stranstvo. ne mi teknuva vo momentov koi bile strucnjacite koi taka go procenile, ama tatkomu sakal da napravi eden patriotski cin, a sega moze ke igrase i za makedonja, ama toa e

не ми се верува :tapp: не бил талентиран кој е тој стручнјак

Не се чудете вакви утки се праат и во Реал и во Интер, а не во Вардар.
Само да дополнам. Интер го ослободи Пирло како неталентиран, Барселона го пушти Фабрегас, а знаеме какви скаути и тренери имаат тие екипи, така да ништо чудно нема во тоа и во Вардар да се случи грешка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom