I
InF3cTeD
Гостин
а шо поточно ти вика....дај слика нешо па да ти кажеме....чим ти вика такво нешто не си го избришал скроз..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ej брат, не можам да најдам линк да го симнам 8.5, ај барем ако сакаш ти да ми дадеш линк ?Торпедо слуши саа.
1 постапка. Избриши ги сите фалјове од компјутеро од мсн.
2 постапка. Ако се избришани,ти треба верзија 8.1,8.5 или најновата оти неможеш да користеш 8.0 не дава самио компјутер
Најарно ти препорачувам слегни си га 8.5,инсталири си мсн плус и имаш скрипти на нет со само extract и можеш да се прааш демек пишаш у нивно име со нивни слики и т.н .. bla bla bla.
Значи 8.0 верзијата неможе да се инсталира. Морално е 8.1,8.5 или 9.0
Благодарам.потруди се да научаш да гуглаш малце. Ај тука види.
Благодарам.
И сега кога одам на крај Continue не ми излева месенџерот.
epa vaka sega go imav msn 9.14 go formatirav kompjuterot i seuste bese instaliran.jas go isbrisav od c i od start, i koga probav odnovo da go instaliram mi veli deka e instaliran.go baram vo add remove program i mi se pojavuva deka ne moze da bide un instaliran. ve molam pomos:kesa:
ako moze nekoj da mi objasni za sistem restore kako treba probuvav ama nz kako treba plsодиш на тоа download и после на сликата подоле ти е означено што треба да кликнеш. Сега пробав почнува директно право download.
![]()
Си требал прво Од add/remove programs да го избришеш на цело,па после ако има останато некои фајлови во C и Start да бришеш.
Проби со System Restore,па избриши ги фајловите прво од add/remove programs.
епа таму кликам..
и кога се слевине пише wlsetup-custom![]()
ako moze nekoj da mi objasni za sistem restore kako treba probuvav ama nz kako treba pls
samo vcerasnata data e boldirana a jas go izbrisav vo cetvrtokot :kesa::nesvest:nema drugo resenie?
ama ne mozi ne e boldirana datata samo vcerasnata e:nesum:па избери направи да го вратиш компјутерот до средата.
samo vcerasnata data e boldirana a jas go izbrisav vo cetvrtokot :kesa::nesvest:nema drugo resenie?