MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ај ако може линк за 8.5 ама што нема да ме замара после You have to install newer version to countinue фала :)
п.с Само ги менам и јас хахахах на секој месец нова верзија, па враќам па унапредувам ..........

ај ако може линк за 8.5 ама што нема да ме замара после You have to install newer version to countinue фала :)
п.с Само ги менам и јас хахахах на секој месец нова верзија, па враќам па унапредувам ..........

Имаш погоре оставено и објаснето убаво со 2 клика како да го решиш проблемот со download & install. :wink:

@skydriver пошто он рече дека не можел со add/remove да го избрише и др програми за Unistall му реков за system restore мислам дека ке му помогне.
Ама штом имаш совет за помош уште подобро :)

Не ти помагаат ни Uninstallers, ни Add or Remove нит пак System Restore. Дебилна е MSN 9 верзијата за бришење зашто има некоја грешка, незнам точно до што е ама...

Иначе еве ти го решението како да ја избришеш.
ni so ova ne biva error mi vadi ccccc.... ne gledam jas resenie :(

А што е финтата со мсн + освен што може повеке личности да се вклучат друго не сватив?може ли да се види кој е апиер оф лајн и каде ако може? и каде се става auto-message? и може ли да се гледа кога некој ти го отвара твоето прозорче кога сака да почне да ти пишува?:wink:????

А што е финтата со мсн + освен што може повеке личности да се вклучат друго не сватив?може ли да се види кој е апиер оф лајн и каде ако може? и каде се става auto-message? и може ли да се гледа кога некој ти го отвара твоето прозорче кога сака да почне да ти пишува?:wink:????

-app.offline неможе да се види освен ако не ти пише тој што е app.offline
-неможе да се види дали некој го отвара твоето прозорче кога сака да ти пише.
- Финтата е тоа што со мсн плус имаш опции за:

• automessage
  • да си вметнеш разни скрипти за правење имиња,букви,боја на букви,да се направиш како некој друг на мсн т.е steal contact,часовник да вметнеш,да пуштеш повеке nudge и други такви работи..bla bla bla :)
  • да си ги зачуваш разговорите кои ги пишуваш доколку сакаш во вид на HTML документ.
  • + други разни ситници

• А ако сакаш да видиш што можности нуди тој Мсн +,инсталирај го и кога ке се оклучуваш на мсн ке ти даде кои опции сакаш да ги одбереш од тие што ги нуди МСН +.
Се надевам дека разбра. :smir:

se probav ne biva i so programi i so my computer,i vo run i pak nisto ne sakakm da go formatiram vo vtornikot go formatirav ke mora preku meebo dr spas nema :toe:sto mi trebase toa:uvo::(

se probav ne biva i so programi i so my computer,i vo run i pak nisto ne sakakm da go formatiram vo vtornikot go formatirav ke mora preku meebo dr spas nema :toe:sto mi trebase toa:uvo::(
Jас ќе ти кажам како
1. Copy-> msiexec /x {0AAA9C97-74D4-47CE-B089-0B147EF3553C}

2.Start ---> Run

3.Paste i Enter

Готово 100% ФУНКЦИОНИРА

Мојот проблем порано кога имав 8.5 изгледаше вака а и кај сите изгледа вака :
msnv85-1.jpg

А сега денес ми изгледа вака:
2nrh7q1.jpg

Преинсталирав не бидува а таа верзија е сигурно.
Нервирам се

ni so ova ne biva error mi vadi ccccc.... ne gledam jas resenie :(

Абе тоа треба да ти заврши работа, може некаде грешиш, а може па да е до нешто друго. До сега сите што ги познавам проблемот со Uninstall MSN 9 го решиле или со формат или со објаснувањето кое ти го дадов. Разгелдај убаво дали можеш со линкот што ти го дадов (99% треба да ти заврши работа), ако не вака пробај...

Инсталирај одново MSN 9, и одкако ќе го инсталираш MSN 9 оди во MSN-то и одбери Help & Settings и кликни на About MSN, после тоа одбери More Infos и кникни на Update Now, тука селектирај го Remove MSN...

Другочаре незнам :toe:

П.С. Download MSN 8.1 & Download MSN 8.5 & Download aMSN

Па тоа ти е setup-от за инсталирање на мсн :):) Слегни го и install. Ќе почекаш малку повеке и ке биде
не бива.. и еве слика сега што да одам , Try Aggain или Close ??
28iq8mo.jpg
кога одам Close , ништо после не се појавува:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom