MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Znam deka ima toj program so koj mozhesh od messengerot da se prikluchish na povekje accounti... dali znaete kade mozham da go najdam.. kako se vika??? Navistina sakam da go imam...

Msn + се вика програмот. Можеш да го симнеш од тука.
А еве како да направиш повеќе акаунти да бидат вклучени истовремено

Дајте линк од некој нов МСН да си симнам, имам проблем со стариов, ке си ја напишам адресата и пасвордот и ми дава Troubleshot. Не знам што да правам.
Ми ги штиклира сите од ко ќе го стиснам Troubleshot. Не знам што е работава.

Дајте линк од некој нов МСН да си симнам, имам проблем со стариов, ке си ја напишам адресата и пасвордот и ми дава Troubleshot. Не знам што да правам.
Ми ги штиклира сите од ко ќе го стиснам Troubleshot. Не знам што е работава.

Провери дали можеш да се логираш на www.hotmail.com (некој да не ти направил беља на МСН акаунтот).

Иначе еве ти ги 8.1, 8.5 и најновата верзија.

Ај и тука ќе спамирам, и онака има две теми за месинџер.

Сè беше во ред претходно, но денес кога ќе ме логира одма ме избацува, односно се гаси.

msnbug1yb4.jpg

msnbug2xw8.jpg

Најнова ваљда :)

And it's so sophisticated, во рипер има опција нешто како апдејт&рипер, па имав среќа.

Скоро го избришав WLM 8.5 со намера да го инсталирам 9 но изгледа симнав погрешна инсталација, па не испадна ништо, но не е тоа толку битно. Сега не можам да ја инсталирам пак 8.5, ми вика дека веќе има инсталирано понова верзија од тоа. Избришав се што требаше преку Revo но пак ми го вика истото. :toe:

Да ја симнам сепак 9-ката, сосе сите 140 MB?

Скоро го избришав WLM 8.5 со намера да го инсталирам 9 но изгледа симнав погрешна инсталација, па не испадна ништо, но не е тоа толку битно. Сега не можам да ја инсталирам пак 8.5, ми вика дека веќе има инсталирано понова верзија од тоа. Избришав се што требаше преку Revo но пак ми го вика истото. :toe:

Да ја симнам сепак 9-ката, сосе сите 140 MB?

Симни го воа и избриши го со нејзе

http://messengergeek.spaces.live.com/Blog/cns!E3785B1281BBDA1!1118.entry

па после инсталирај го 8.5

Не бидна.
Го инсталирав 8.5 но ми бара да го апдејтирам во MSN 2009.
Симнав некаков wlsetup-web.exe за 2009, по препорака на Апокалипто, но ми дава ERROR :nesum:

Друже, не сум 100% сигурен, ама изгледа сега само формат те спасува. Ако си ја имал 2009ка таа има баг кој после инсталирање неможеш да ја избришеш, т.е. можеш да ја избришеш, ама при инсталирање на постара верзија на МСН ќе ти каже дека наводно веќе имаш инсталирано МСН... што нема врска...

До сега незнам некој што го решил тој проблем без формат, сподели го со нас, а до тогаш користи meebo, ebaddy, aMSN... :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom