MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
solving messenger install, reinstall and uninstall...
ова пишете го на гугл, и првиот линк ќе ви отвори да симнете едно мсн зап се вика...со тоа влм 9 се брише одма...ја така го вратив старото

Ова ми помогна, фала :)

da ne ima nekoj da mi dade link da simnam messenger na koj se gleda koj e apper... fala !!!!

da ne ima nekoj da mi dade link da simnam messenger na koj se gleda koj e apper... fala !!!!

Ако мислиш за Apper Offline такво нешто не постои. Едино можеш да го земеш MSN Discovery или aMSN, ама со нив неможеш да гледаш кој Apper Offline, туку ако некој е Apper Offline и ако влезе во конверзација со тебе (немора ништо да пише, само да стапи во конверзација со тебе) тогаш месинџерот ќе ти каже дека тој и тој се придружеил на конверзацијата. Едино само така можеш да фатиш, т.е. некој сам да си се издаде дека е Apper Offline.
Мислам дека ме свати што сакам да кажам.

мадафак, или не е та верзија на авг или незнам шо е финтава, се избарав такво нешо не постојт кај мене

еве го интерфејсов на мојов авг
avgmojonnn1.jpg

мадафак, или не е та верзија на авг или незнам шо е финтава, се избарав такво нешо не постојт кај мене

еве го интерфејсов на мојов авг
avgmojonnn1.jpg

Ами види во resident shield ако има такви подесувања, или земи делејт тоа авгто. Не дека е многу добар де :toe:

Ами види во resident shield ако има такви подесувања, или земи делејт тоа авгто. Не дека е многу добар де :toe:
еве го resident shield
rdtiktfiie4.jpg

ама не ќе да е до авг-то.
Пробав, го исклучив авгто и пробав да се уклучам на мсн ама ништо, пак истиот ерор го дава :toe:

Пак проверувам, ако му проработел на некој МСН плус на најновиот месинџер нека каже :)

еве го resident shield
rdtiktfiie4.jpg

ама не ќе да е до авг-то.
Пробав, го исклучив авгто и пробав да се уклучам на мсн ама ништо, пак истиот ерор го дава :toe:

Јованчо, ај види во таск менаџер во Processes да не има некое WLCOMM.exe

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom