Б 

БејбиГрл
Гостин
solving messenger install, reinstall and uninstall...
ова пишете го на гугл, и првиот линк ќе ви отвори да симнете едно мсн зап се вика...со тоа влм 9 се брише одма...ја така го вратив старото
Ова ми помогна, фала

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
solving messenger install, reinstall and uninstall...
ова пишете го на гугл, и првиот линк ќе ви отвори да симнете едно мсн зап се вика...со тоа влм 9 се брише одма...ја така го вратив старото

Види тукаКај е то Webshield ? :kesa:
da ne ima nekoj da mi dade link da simnam messenger na koj se gleda koj e apper... fala !!!!
da ne ima nekoj da mi dade link da simnam messenger na koj se gleda koj e apper... fala !!!!
мадафак, или не е та верзија на авг или незнам шо е финтава, се избарав такво нешо не постојт кај мене
	мадафак, или не е та верзија на авг или незнам шо е финтава, се избарав такво нешо не постојт кај мене
еве го интерфејсов на мојов авг
![]()

еве го resident shieldАми види во resident shield ако има такви подесувања, или земи делејт тоа авгто. Не дека е многу добар де![]()

еве го resident shield
![]()
ама не ќе да е до авг-то.
Пробав, го исклучив авгто и пробав да се уклучам на мсн ама ништо, пак истиот ерор го дава![]()
њет.Јованчо, ај види во таск менаџер во Processes да не има некое WLCOMM.exe
њет.
Нема ништо такво братеda ne ima nekoj da mi dade link da simnam messenger na koj se gleda koj e apper... fala !!!!

а да пробам со мсн 8,5Е незнам тогаш, ај пробај со 8.1 или 8.5