Спортска облека

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Дали сте љубител на спортската гардароба?
Колку често се одлучувате да облечете облека на познатите спортски брендови?
Или пак носите спортска облека само при вашите спортски активности!
Купувате почесто во Nike, Adidas, Salomon, Puma ... или пак во Mango, Terranova, Lacosta, Springfield ... ?
Дали повеќе сакате да носите тренерки или панталони и фармерки?
Предност им давате на патиките или на чевлите?

Во последно време во спортските продавници сум приметила има прекрасни колекции кои се навистина модерни и од одлични материјали. Најпознатите модни дизајнети креираат одредени линии за спортските куќи. Спортската облека е модерна и комфорна гардароба која секогаш е актуелна.

228826_F_x_r.jpg
026173_F_x_r.jpg

646001_F_x_r.jpg
919794_F_x_r.jpg

nike_men_s_zoom_lebron_v_17253141_2nd.pi.jpg
Exit_sportGTX_swamp_disp.jpg

16457_35771A.jpg

puma.jpg

Скоро цел плакар ми е со спортска облека. Ја обожавам.

Не дај боже јас да ви покажам слики од мојот плакар.
Најки, Адидас, Спидо, Саломон. Ете тоа, само тоа го има внатре. Ништо фенси - менси :)

Дали сте љубител на спортската гардароба?
Колку често се одлучувате да облечете облека на познатите спортски брендови?

Сакам да се облекувам спортски многу. Почитувам девојчиња што се облакаат спортски и што се разликуваат од другите.

Купувам најчесто NIKE. Последно што си купив е една слатка маичка од NIKE.

Купувате почесто во Nike, Adidas, Salomon, Puma ... или пак во Mango, Terranova, Lacosta, Springfield ... ?

Од овие 2 опции ја бирам, без мислење, првата. Инаку, Лакост не би ги ставила во иста група со Манго, Теранова... затоа што се исто така спортски бренд.

обожавам спортска облека
особено адидас:pipi:

adidas - all day i dream about sex (=

Инаку имам дел од облеката ми е спортска, искрено убава е и лека, ја сакам.

pa dobro mn retko mozes da me najes vo sportska obleka... ama toa ne znaci deka ne ja sakam.

не ја сакам и немам ниту тренерки , ниту патика, срамота!
На излет да треба да отидам у кондури ке треба да се аканам
:nesvest:

цел плакар ми е со дресови тренерки и се...инаку многу голем обожавател сум на спорт :smir:

Немам многу спортска гардероба,ама сметам дека општо чевлите се многу важни за правилен од и треба да се квалитетни.Па така патики подобро еден пар ама да се квалитетни.Тренерки носам само дома или ако одам на планина.А патики си носам секој ден за на факултет.И мразам кога ќе видам некој на планина на пример тргнал по фармерки.За секоја пригода има соодветна гардероба.
А обожавам и дуксерчиња.Има еден куп убави тренерки,дуксерчиња,за патики веќе да не зборам,во продавниците на Најк,Адидас и Пума.
83917385_160.jpg
86523281_160.jpg
adidas-goodyear-womens-trainer-sneakers-2.jpg
zoom-victory.jpg

Спортска облека :vozbud: се имам од маички,дресови,тренерки...од патики не излагам во животов до сеа дали 4-5 пати сум облекол кондура...мислам дека и на венчавката моја ќе бидам облечен во патики:toe:

Абе спортски ви е најубаво. А ви дојде да притрчате може да си го направите тоа, а во косѕим и кондури да ве видат да трчате некој ќе падне патос од смеење.

Сакам да носам спортска облека,најубаво се чувстувам во неа,ама едноставно не одит на секои пригоди...
А за патики...?Едноставно завсина сум од нив..и никако неможам да носам неоргинални...
Adidas-ов ги купив последно...и преубај се стварноhttp://bp3.blogger.com/_sxjF941JXI0/Ri2yB3lZIgI/AAAAAAAABNY/zxqJbMOnLpU/s1600-h/ff_id12234.jpg

обожавам спортска облека 99% од облеката ми е спортска

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom