MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Секојдневно користам MSN messenger.
Иам 8.1 верзија и задоволен сум.
:salut:

Имав месенџер 8.5, ја симнав 9ката да видам шо како, не ми се свиѓаше и ја избришав. Сеа коа сакам пак да си ја инсалирам 8.5, го уклучувам он WLinstaller и ми покажува дека веќе иам мсн, а го избришав, го нема никаде....незнам сеа како да си го инсталирам пак, чаре?

Windows live messenger 9 така

XP користиш ?

оди старт и run копирај го воа

Код:
msiexec /x {0AAA9C97-74D4-47CE-B089-0B147EF3553C}

Работи и на виста ...

една ракија ке ме частиш :vozbud:

Ќе те частам ама....

msn.jpg
:nesum:

Ќе те частам ама....

msn.jpg
:nesum:

Оди таму C:\Windows \ Intstaller \Messenger.msi и избриси го тоа прв пат гледам вакво нешто а го имам на ногу компјутери избришано W 9 пробај инсталирај го пак и избриши го така

Оди таму C:\Windows \ Intstaller \Messenger.msi и избриси го тоа прв пат гледам вакво нешто а го имам на ногу компјутери избришано W 9 пробај инсталирај го пак и избриши го така

Во windows нема Installer, пробав и преку срч да најдам Messenger.msi и нема...ах шо ми требаше да си комплицирам:tapp:

Во windows нема Installer, пробав и преку срч да најдам Messenger.msi и нема...ах шо ми требаше да си комплицирам:tapp:

Инсталирај го пак и избриши го така како што пишав по горе , изгледа прави проблем што си го бришела преку add remove MSN 9 само така се брише друг начин нема или не сум сретнал

Инсталирај го пак и избриши го така како што пишав по горе , изгледа прави проблем што си го бришела преку add remove MSN 9 само така се брише друг начин нема или не сум сретнал

Не го бришев преку адд туку со revo...а небива да го инсталирам пак, ми покажува дека го иам веќе

msn2.jpg

Не го бришев преку адд туку со revo...а небива да го инсталирам пак, ми покажува дека го иам веќе

Моја грешка еве ти нов код во Run и копирај го ова

Код:
 msiexec /x {B1403D7D-C725-4858-AACC-7E5FA2D72859}

:D више незанам друг начин за деветкава стварно нема незнам зошто вака прави сеа ке ти казам само едно System Restore

solving messenger install, reinstall and uninstall...
ова пишете го на гугл, и првиот линк ќе ви отвори да симнете едно мсн зап се вика...со тоа влм 9 се брише одма...ја така го вратив старото

да

Да не користиш AVG анти вирус ???
да
Не чини, делејт ит :)

@ Јован
Ако имаш авг, тогаш преку него треба да му озвоможиш пристап. Во Webshield дештиклирај го мсн
Кај е то Webshield ? :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom