MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да ама преку курцу 200 контакти ако зиам еден по еден да бришам цел ден:toe:

Зошто еден по еден ? Отвори го акаунтот, прочепкај малку и ќе најдеш како да избришеш повеќе контакти наеднаш

zs koa se pustam na msn mi izlaga edno prozorce
Connecting to configuration.pcs.v2s.msn.com
i mi bara pass i user name iako veke sum logiran.
go iskljucuvam i se e okej. ama nekolku pati mi se pusti pa da ne znae nekoj so bi mozelo da bide

zs koa se pustam na msn mi izlaga edno prozorce
Connecting to configuration.pcs.v2s.msn.com
i mi bara pass i user name iako veke sum logiran.
go iskljucuvam i se e okej. ama nekolku pati mi se pusti pa da ne znae nekoj so bi mozelo da bide

Незнам зошто, но се додека не ти смета, игнорирај го :wink:

Знае некој зошто не ми ги покажува смешковците? Никое ни тие основните :nesum: 8.5 користам бтв.....

Знае некој зошто не ми ги покажува смешковците? Никое ни тие основните :nesum: 8.5 користам бтв.....

Tools - Options - Messages - Штиклирај ги првите 2 (хоризонтално едно до друго се)

Абе дечки дали на некого му прикажува error 8000401a кога се логира на мсн?

Аман веќе, таман дојдов ск и седнав на компјутер со интернет и неможам да влезам на мсн... :lut:

Аман веќе, таман дојдов ск и седнав на компјутер со интернет и неможам да влезам на мсн... :lut:

Msn 09 имаш ?

Упм го инстал новиот мсн 09 и се ми се заеба...5 саати додека се уклучам...и слично...и кога уклучив дебилно шо да ти кажам...дури ни мсн плус не поддржава...така да...ѓубре

Имав месенџер 8.5, ја симнав 9ката да видам шо како, не ми се свиѓаше и ја избришав. Сеа коа сакам пак да си ја инсалирам 8.5, го уклучувам он WLinstaller и ми покажува дека веќе иам мсн, а го избришав, го нема никаде....незнам сеа како да си го инсталирам пак, чаре?

Да не користиш AVG анти вирус ???

Кога ке кликнам на иконата за Handwriting ми вика: To use Handwriting,you may install or update software.For details on enabling or hiding the Handwriting feature cilck Help. Коа ке кликнам Help џабе нема нигде објаснување како да се пушти(enabled да биде)

Упм го инстал новиот мсн 09 и се ми се заеба...5 саати додека се уклучам...и слично...и кога уклучив дебилно шо да ти кажам...дури ни мсн плус не поддржава...така да...ѓубре

Не чини, делејт ит :)

Имав месенџер 8.5, ја симнав 9ката да видам шо како, не ми се свиѓаше и ја избришав. Сеа коа сакам пак да си ја инсалирам 8.5, го уклучувам он WLinstaller и ми покажува дека веќе иам мсн, а го избришав, го нема никаде....незнам сеа како да си го инсталирам пак, чаре?

Пробај со Revo Uninstaller

Кога ке кликнам на иконата за Handwriting ми вика: To use Handwriting,you may install or update software.For details on enabling or hiding the Handwriting feature cilck Help. Коа ке кликнам Help џабе нема нигде објаснување како да се пушти(enabled да биде)

Windows Live Messenger 8.1 симни

@ Јован
Ако имаш авг, тогаш преку него треба да му озвоможиш пристап. Во Webshield дештиклирај го мсн

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom