MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ахам:)

А како се мести Auto Message на msn.
Потребно е само мсн + или и некоја скрипта ?

Само MSN+

Идеш кај тоа статусите (online, app offline, away, busy) и тука ќе го најдеш едно... хмм.. не ми текнува како се викаше, неам MSN+, али ќе се снајдеш ќе го видиш. Тука ја пишуваш автоматската порака, стегаш океј и тоа е тоа. :)

А како можам да се уклучам наеднаш со повеќе мсн-а ? :):) сакам и со 2те у исто време знам дека може ама не знам како :toe:

А како можам да се уклучам наеднаш со повеќе мсн-а ? :):) сакам и со 2те у исто време знам дека може ама не знам како :toe:

Едно уклучи си од месенџерот и уште едно од

Можеш преку www.meebo.com , ebuddy.com,симни си Amsn...Има повеќе начини.

иам...и после?:)

Епа таму имаш во опциите, не ми текнува точно каде. Не ти треба скрипта. Негде во Customize мислам дека беше, ќе се снајдеш.

Под сликата на мсн имаш Messenger Plus! Features->preferences & options->Customize->General->Allow me to connect several account simultaneously.

Jaс имам проблем со ова новиов мessinger, веројатно ќе се најде некој да ми помогне.

Не ми ги покажува контактите што ги имам, празна листа ми покажува, неможам ни да addнам некој. :toe: што се случува. Се друго е ок.

Jaс имам проблем со ова новиов мessinger, веројатно ќе се најде некој да ми помогне.

Не ми ги покажува контактите што ги имам, празна листа ми покажува, неможам ни да addнам некој. :toe: што се случува. Се друго е ок.

Дај скриншот да видиме, вака незнам што ти е проблемот, може незнаеш да наместиш, од кај да знам....

Дај скриншот да видиме, вака незнам што ти е проблемот, може незнаеш да наместиш, од кај да знам....

Значи настрана што и врска немам како се прави скриншот:kesa:, мислам дека добро кажав. МSNто ме логира се е во ред можам и слики да менувам и чепкав низ сите понудени опции што ги има се си е најнормално, само што не ми ги покажува контактите, празна листа ми се појавува (а кога се уклучувам од meebo се си е во ред со контактите) и кога сакам некој да addнам не му праќа порака дека сакам да го додадам. Кога сум online не им покажува на другите.:toe:
Како и да е фала ти :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom