SkyDriver
Would like my bananna ?
Toa e ама Авастов кај мене ми најде некое вирувче или тројанче..
Самиот MSN+ си е некој си вирус или spyware

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Toa e ама Авастов кај мене ми најде некое вирувче или тројанче..
Самиот MSN+ си е некој си вирус или spyware![]()
Ахам
А како се мести Auto Message на msn.
Потребно е само мсн + или и некоја скрипта ?
Ахам
А како се мести Auto Message на msn.
Потребно е само мсн + или и некоја скрипта ?
А како можам да се уклучам наеднаш со повеќе мсн-а ?сакам и со 2те у исто време знам дека може ама не знам како
![]()
А како можам да се уклучам наеднаш со повеќе мсн-а ?сакам и со 2те у исто време знам дека може ама не знам како
![]()
иам...и после?![]()
Под сликата на мсн имаш Messenger Plus! Features->preferences & options->Customize->General->Allow me to connect several account simultaneously.А како можам да се уклучам наеднаш со повеќе мсн-а ?сакам и со 2те у исто време знам дека може ама не знам како
![]()
Под сликата на мсн имаш Messenger Plus! Features->preferences & options->Customize->General->Allow me to connect several account simultaneously.
Jaс имам проблем со ова новиов мessinger, веројатно ќе се најде некој да ми помогне.
Не ми ги покажува контактите што ги имам, празна листа ми покажува, неможам ни да addнам некој.што се случува. Се друго е ок.
Дај скриншот да видиме, вака незнам што ти е проблемот, може незнаеш да наместиш, од кај да знам....