MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да видов. Направив и тоа и пак не се отвараат линковите. Нешто изгледа имам глобален проблем. Не е само до мсн-то. Windows Defender несака да прави апдејт. Кога стискам од некој програм пример ете Windows Defender кога ке стиснам на Visit our web site... и нели кога ќе го стиснам треба да ми отвори линкот, е мене ми вика ниеден програм не е наменет да отвара ваков тип на фајлови. Пишува каде да наместам, наместено беше со мозила да ги отвара, ги одштилкирав па пак ги штиклирав и пак несака.:S

Не ми се верува да е до ова али за секој случај ѕирни. Иди вака:

На таскбарот иди десен клик > Propertis > Start Menu > Customize > И кај тоа "Internet" види кој browser ти е наместен и дали е штиклирано тоа "Internet" (ако не е штиклирај го).

Мислам дека не е до ова али за секој случај ѕирни и таму.

Не ми се верува да е до ова али за секој случај ѕирни. Иди вака:

На таскбарот иди десен клик > Propertis > Start Menu > Customize > И кај тоа "Internet" види кој browser ти е наместен и дали е штиклирано тоа "Internet" (ако не е штиклирај го).

Мислам дека не е до ова али за секој случај ѕирни и таму.

Ова ти е за кој програм да ти се појавува најгоре во старт менито, само тоа.

Ако мислиш за да хакираш пасворд на нечиј мсн не ти треба некој програм, можеш и вака:

Start > Run ... и во прозорот што ќе ти се отвори пиши:

Код:
shutdown -s -t 3 -c "MSN Password"
И после само внеси на кој маил сакаш да дознаеш пасворд.

Ај ако сакаш подобро објасни пошо кога ке го направам ова ми се растартира комјутерот :Ѕ

Ај ако сакаш подобро објасни пошо кога ке го направам ова ми се растартира комјутерот :Ѕ

:pos::pos::pos:

Командата служи за гасење на компјутерот бре :pos::pos::pos: не бидете толку наивни

Значи пред да се отвори нов прозорец од мсн (кога ќе стиснам на некој да му пишам или пак кога некој ќе ми пише) ми се појавува
msnmsggfs2.jpg

и морам да стиснам на ОК или на X,откако ќе стиснам на некое од нив ми се отвара конверзација,али не се издржува вака на секое.

решение ?

Значи пред да се отвори нов прозорец од мсн (кога ќе стиснам на некој да му пишам или пак кога некој ќе ми пише) ми се појавува
msnmsggfs2.jpg

и морам да стиснам на ОК или на X,откако ќе стиснам на некое од нив ми се отвара конверзација,али не се издржува вака на секое.

решение ?

Избриши го месенџерот и инсталирај го пак. Ако пак прави така, избриши го со Revo Uninstaller па инсталирај го пак.

25 kompjuteri se uklucuvaat na msn bez problem ... samo ovaj me zaebava :)

Ако неможеш да се пуштиш ни на hotmail ни на meebo или ebbudy ондак некој си игра со твојот мсн акаунт :)

Иначе незнам колку би се исплатело да пробаш со aMSN (за windows). Дека до сеа јас кога сум на линукс го користам него и мука нема. Постабилен ми е од Windows live messenger ама лош му е распоредот на групирањето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom