MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вака некој ремет да ми праи ќе го отерам и него и се по список и курац :vozbud:
Иначе незнам ни како би можело да би била именувана таа скрипта, можеби би можело нешто да се најде :toe:

Дој на мсн да видеш... :helou:

Инаку за ова ви треба мсн + и скриптата наречена StealContact. И обете ги има на msgplus.net

Или Messenger Discovery :helou:

Абе мене инсталацијата од Messenger Discovery ми е на десктоп, пред некаде 1 месец го симнав тоа, али мука ми е да го инсталирам, твоја препорака ? Да го... или да не го инсталирам ? :raz:

Абе мене инсталацијата од Messenger Discovery ми е на десктоп, пред некаде 1 месец го симнав тоа, али мука ми е да го инсталирам, твоја препорака ? Да го... или да не го инсталирам ? :raz:

Имаш и анинстал опција де.

Имаш и анинстал опција де.

Ами баш ради тоа ми е фрката, најмачна ствар ми е да се заебавам со Uninstall - install :/

Се решив попосле да го инсталирам па ќе пишам после емоции :)

Имам проблем со месинџерот веројатно, не ми отвара линкови. Пример ќе ми прати некој линк и кога го стискам не го отвара во мозила или во ИЕ. Морам да го копирам рачно па да го ставам во мозилата па ентер:D Страшно ме нервира тоа. Има некој идеа што може да е? Самото од себе одеднаш си прекина да работи.
Имам МСН 8.5 верзија, мсн+, АВГ 8.1 и оваа комбинација ја користам веќе пола година на вистава и сум немал никаков проблем нешто да ми ги блокира линковите. Немам инсталриано или апдејтувано ама буквално ништо веќе 1-2 месеци, а проблем ми се јави пред 2-3 недели.

Ами баш ради тоа ми е фрката, најмачна ствар ми е да се заебавам со Uninstall - install :/

Се решив попосле да го инсталирам па ќе пишам после емоции :)

пола од функциите на дисковери не работат ко што треба... имав еден другар што ме умараше зашто го гасиш прозорот бе зашто ова зашто она а мене све ми стои упалено.. бог зна што му покажувало.. па демек гледаш кога некој е офлајн (да само ако те кликне да ти пише што и вакаи онака ке видиш хаха) или она со nudge по милион пати поглупа ствар нема.. а за функцијава со крадење дисплеј нејм нема кој веке незнае така што нема да си интересен:pipi: ова е моето искуство со дисковери... мсн плус е нешто боље :smir:

Имам проблем со месинџерот веројатно, не ми отвара линкови. Пример ќе ми прати некој линк и кога го стискам не го отвара во мозила или во ИЕ. Морам да го копирам рачно па да го ставам во мозилата па ентер:D Страшно ме нервира тоа. Има некој идеа што може да е? Самото од себе одеднаш си прекина да работи.
Имам МСН 8.5 верзија, мсн+, АВГ 8.1 и оваа комбинација ја користам веќе пола година на вистава и сум немал никаков проблем нешто да ми ги блокира линковите. Немам инсталриано или апдејтувано ама буквално ништо веќе 1-2 месеци, а проблем ми се јави пред 2-3 недели.

Пробај двоклик на нив или кликај повеќе пати на нив. Или реинсталирај си го месенџерот или стај го последниот од 9 верзија.

Пробај двоклик на нив или кликај повеќе пати на нив. Или реинсталирај си го месенџерот или стај го последниот од 9 верзија.
Очигледно и само тоа ми остана. Се друго пробав. Али нејќев да го реинсталирам ради смајлињата:D

Мене нешто ни зафркава ке пуштам мснто и ке се логирам и после 3 сек се гаси . А кај брат ми топ е сменив мсн стаив најовата па бетата ништо . ПОМОШШШШ

Очигледно и само тоа ми остана. Се друго пробав. Али нејќев да го реинсталирам ради смајлињата:D

Пробав и напраив реинстал снимив и најновата 2009, пак несака да отвара линкови:S

Друго чаре?

Си остануваат смајлињата.

korn_mkd напиша:
ako moze nekoj da mi dade link od skripta za msn koja ovozmozuva jas da pisuvam vo imeto na drug ili so treba da napravam

ace_elemeNt напиша:
Инаку за ова ви треба мсн + и скриптата наречена StealContact. И обете ги има на msgplus.net

Ова е тоа ? :raz:

Си остануваат смајлињата.
Да видов. Направив и тоа и пак не се отвараат линковите. Нешто изгледа имам глобален проблем. Не е само до мсн-то. Windows Defender несака да прави апдејт. Кога стискам од некој програм пример ете Windows Defender кога ке стиснам на Visit our web site... и нели кога ќе го стиснам треба да ми отвори линкот, е мене ми вика ниеден програм не е наменет да отвара ваков тип на фајлови. Пишува каде да наместам, наместено беше со мозила да ги отвара, ги одштилкирав па пак ги штиклирав и пак несака.:S

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom