Аууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу не спиев додека дочекам све да им се изнае*ааааааааааам..се наежив
--- надополнето ---
--- надополнето ---
E што е толку ова па да се наежиш ... Којзнае што ќе ти се случи со телото кога ќе видиш вистински trailer од ΜW3Аууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу не спиев додека дочекам све да им се изнае*ааааааааааам..се наежив
Играва,многу ја сакам пер.Секој ден спијам на гугл њуз да видам што има ново.Се изначитав до сега за неа.E што е толку ова па да се наежиш ... Којзнае што ќе ти се случи со телото кога ќе видиш вистински trailer од ΜW3
Информациите што ги кажува тој во второто видео беа веќе познати.
Значи страдаш од највисок степен на синдромот фанбој.Играва,многу ја сакам пер.Секој ден спијам на гугл њуз да видам што има ново.Се изначитав до сега за неа.
Хахаха,нема везе очекувам многу од играва и плус викаа ке ја објават во април,па на почеток на мај,и баш вчера ништо не видов и гледам одеднаш трејлери.Интересно ми дојде,остај ти тие лекови не ми кажувај за твои искустваЗначи страдаш од највисок степен на синдромот фанбој.
Има лек, само треба да сакаш да го примиш. Релативно безболен е.
Види дури и да си фан(бој). Веќе нема реална добра причина да бидеш на овој серијал. Умре серијалот, MW2 и блек опс го закопаа. Крај. Нема вистинска креативност во нив и не е на повидок дека ќе има.Хахаха,нема везе очекувам многу од играва и плус викаа ке ја објават во април,па на почеток на мај,и баш вчера ништо не видов и гледам одеднаш трејлери.Интересно ми дојде,остај ти тие лекови не ми кажувај за твои искуства
Види другар,ти неможеш да ми кажуваш што ја правам во животот.Ако мене ми се свиѓа оваа игра,ти ама ич да не се замараш дали ми се кревал Ку*от или косата може ? Следи си твој живот,не си никаков доктор да ми препишуваш лекови.поздрав:smir:Види дури и да си фан(бој). Веќе нема реална добра причина да бидеш на овој серијал. Умре серијалот, MW2 и блек опс го закопаа. Крај. Нема вистинска креативност во нив и не е на повидок дека ќе има.
Инаку лекот. Ако на нешто ти се крева (косата) повеќе отколку што треба, најди нешто друго на кое ќе ти се крева (косата). За најдување се најдува. Тоа првото полека ќе влези во сенка. Па најди нешто трето.
Тоа е првиод дел од лекот.
Вториот дел е делумна контрола. Ќе бидеш способен самиот да си бираш на што ти се крева косата, а на што не.
Од вториот дел со тек на време се преминува во третиот дел или целосно излекување од фанбој каде си целосно способен да го контролираш кревањето, дури и на работи кои порано неконтролирано ти се кревал(а косата).
Така ли? Знаеш што сакам да ти кажам. Дека е глупаво да во очи да те лажат лакомите капиталисти да им го корстиш нивниот производ кој е направен само со цел тие да земат пари а ти ништо и ти да паѓаш на нивната лага.Види другар,ти неможеш да ми кажуваш што ја правам во животот.Ако мене ми се свиѓа оваа игра,ти ама ич да не се замараш дали ми се кревал Ку*от или косата може ? Следи си твој живот,не си никаков доктор да ми препишуваш лекови.поздрав:smir:
Не се секирај братче,да не тераме офтопик,задоволен сум со еден интернет од 250 гига со кој ќе ја симнам играта.А пари да давам?Не сум купил оргинал,нема ни Не сум до толку умноболенТака ли? Знаеш што сакам да ти кажам. Дека е глупаво да во очи да те лажат лакомите капиталисти да им го корстиш нивниот производ кој е направен само со цел тие да земат пари а ти ништо и ти да паѓаш на нивната лага.
А чек кој прави игра од ќејф?Така ли? Знаеш што сакам да ти кажам. Дека е глупаво да во очи да те лажат лакомите капиталисти да им го корстиш нивниот производ кој е направен само со цел тие да земат пари а ти ништо и ти да паѓаш на нивната лага.